Vali Mutlu'dan karatecilere ziyaret

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Kumburgaz'da Dünya Şampiyonası'na hazırlanan Erkek Milli Karate Takımı'nı ziyaret etti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Kasım 2012 19:27, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Paris'te 19-25 Kasım tarihlerinde düzenlenecek Dünya Şampiyonası hazırlıklarını sürdüren milli karatecilere Vali morali. İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Kumburgaz'a giderek Erkek Milli Takım Kampı'nı ziyaret etti. Ziyarette Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Esat Delihasan, Yönetim Kurulu üyesi Cesur Kılıç, Milli Takım Menajeri Zülfikar Yeşil ile milli takım antrenörleri Ercan İnce, Cengiz Çınar, Deniz Pekyılmaz ve milli sporcular hazır bulundu.

Vali Mutlu ve beraberindeki heyete milli karateci Mehmet Yakan kısa bir kata gösterisi sundu. Başkan Esat Delihasan da Vali Hüseyin Avni Mutlu'ya ziyaretin anısına milli forma hediye etti.

?BAŞARINIZ DAİM OLSUN'

Erkek Milli Takım kampında bulunan sporcularla tek tek sohbet eden İstanbul Valisi, karatecilerin dünya ve Avrupa'da kazandıkları başarıları dikkatle dinledi.

Karate sporunun uluslar arası arenadaki başarılarının herkes tarafından bilindiğini ve takdir edildiğini belirten Vali Mutlu ?Bundan sonra karateyi daha yakından takip edeceğiz. Paris'teki Dünya Şampiyonası'nda her zaman olduğu gibi yine başarılı sonuçlar alınacağına inanıyorum. İnşallah şampiyona dönüşü bu kez tebrik ziyareti için geleceğim.? diye konuştu.

Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Esat Delihasan da İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu'nun ziyaretinin ve yakın ilgisinin sporcular için büyük moral olduğunu söyledi.

Karate Milli Takımı, Paris'teki Dünya Şampiyonası için 18 Kasım Pazar günü Fransa'ya gidecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber