Yozgat Gençlik Hizmetleri okullarda 10 günlük tanıtım faaliyetine başladı

Yozgat Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Merkezi, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın 1. yaşını doldurması sebebiyle Yozgat merkezde bulunan tüm ilk ve orta dereceli okullarda 10 gün sürecek tanıtım faaliyetlerine başladı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 13 Kasım 2012 19:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Tanıtım programı kapsamında görevliler gençlik merkezine ait tanıtım broşürleri, gençlik spor dergisi, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın yaptığı çalışmaları anlatan 1. yaş el kitapçığını öğrencilere dağıttı. Görevliler, Gençlik Merkezi'nin eğitim, sportif, sanatsal faaliyetleri hakkında öğrencilere bilgi verdi.

Yozgat Gençlik Merkezi Müdürü Ali Sapmaz, yaptığı açıklamada, Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın bir yaşını doldurması münasebetiyle okullarda 10 günlük tanıtım programı planladıklarını söyledi. Sapmaz, "Gençlik Merkezimizin yaptığı çalışmalar hakkında geçen ay Bozok Üniversitesi öğrencilerimizi bilgilendirdik. İlimizde bulunan ilk ve orta öğretim okullarımızda ise şu ana kadar 20 ilköğretim okulu ve 7 lise ziyaret edildi. Planlanan program çerçevesinde kalan okullarımızda da tanıtım programımızı tamamlayacağız. Yapılan bu çalışma ile Yozgat'ta yaşayan tüm gençlerimiz Gençlik Merkezi'nin hizmetlerinden haberdar olmuş olacak." dedi.

Amaçlarının gençlerin boş zamanlarını iyi değerlendirilmesini sağlamak olduğunu kaydeden Sapmaz, "Gençlerimiz boş zamanlarını internet kafelerde, kahvehanelerde değil de gençlik merkezimizde spor yaparak ve burada yürütülen faaliyetlere katılarak değerlendirmesi daha sağlıklı olacak." diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber