Burdur'daki cinayet

Burdur'un merkeze bağlı Çatağıl köyünde pompalı tüfekle vurulmuş halde ölü bulunan 3 kişi toprağa verildi.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 14 Kasım 2012 16:51, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Çatağıl köyünde pompalı tüfekle öldürülen Menekşe Gökcü (37), Gökcü'nün 13 yaşındaki oğlu Şükrü Gökcü ve Menekşe Gökcü'nün bir süredir birlikte yaşadığı iddia edilen İsmail Çakır'ın (39) cenazeleri, Burdur Devlet Hastanesi'nde yapılan otopsinin ardından yakınları tarafından alındı.

Şükrü Gökcü ve İsmail Çakır'ın cenazeleri Çatağıl köyünde, Menekşe Gökcü'nün cenazesi ise Kayış köyünde ikindi namazını müteakiben kılınan cenaze namazının ardından köy mezarlıklarında toprağa verildi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Ortaokulu öğrencileri, aynı okulda eğitim gören arkadaşları Şükrü Gökcü'nün mezarına kırmızı karanfil bıraktı.

-Cinayetten önce köpeklerin öldürüldüğü iddiası-

Bu arada köy sakinlerinden Durdu Çelikli, gazetecilere yaptığı açıklamada, cinayetten bir gün önce olayın yaşandığı evin önünde bulunan 3 köpeğin silahla vurularak öldürüldüklerini iddia etti.

Köpekleri öldüren kişinin evin kapısının üzerine "2 günlük ömrünüz var" şeklinde not bıraktığını öne süren Çelikli, "Olay yerine gelen jandarma ekipleri ölü köpekleri götürmüşler. Köpeklerin hangi silahla vurulduğu araştırılacakmış" dedi.

-Olay-

Çatağıl köyünde boşandıktan sonra oğlu ile yaşayan Menekşe Gökcü'den bir süre haber alamayan akrabaları, jandarmaya haber vermiş, Menekşe Gökcü'nün evine giren jandarma ekipleri, Gökcü, 13 yaşındaki oğlu Şükrü Gökcü ve Menekşe Gökcü'nün bir süredir birlikte yaşadığı iddia edilen İsmail Çakır'ı (39) evde pompalı tüfekle vurularak öldürülmüş halde bulmuştu.

Muhabir: Gökmen Yüce

Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber