Lüks ciple soygun...

Sakarya'nın Karasu ilçesine bağlı Kuyumculu köyüne lüks ciple gelerek 2 ayrı marketten yaklaşık 17 bin liralık sigara ve bozuk para çalan kar maskeli hırsızlar, kayıplara karıştı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 16 Kasım 2012 11:18, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kuyumculu köyüne sabaha karşı lüks ciple gelen kimlikleri henüz tespit edilemeyen 4 kişi, Şenol Tuırhan'a markete girerek yaklaşık 12 bin liralık sigara, bozuk para ile dizüstü bilgisayarı çaldı. Hırsızlar daha sonra aynı köyde Hüseyin Özmen'e ait markete geldi. Kapıyı levye ile açarak içeri giren hırsızlar, çalan alarm ve güvenlik kameralarına aldırmadan yaklaşık 5 bin lira değerindeki sigara ve bozuk paraları çalarak ciple kaçtı. Alarmın çalması üzerine markete gelen iş yeri sahibi Özmen, soygunu fark ederek jandarmaya haber verdi.

Diğer marketin sahibi Turhan da soygun haberini jandarmadan aldı.

Öte yandan Özmen'e ait marketteki soygun güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Kamera görüntülerinde hırsızların lüks ciple marketin önüne gelmeleri, kar maskeli 2 kişinin levye ile kapıyı açarak içeri girmesi, sigaraları bir kovaya doldurup cipe taşımaları ardından da ciple kaçmaları yer alıyor. Hırsızların ayrılmasının hemen ardından iş yeri sahibinin markete gelişi de kameralar tarafından kaydedildi.

Güvenlik kamera görüntülerini inceleyen jandarma, hırsızları yakalamak için çalışma başlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber