'Marka Şehrin Markaları' ödül töreni yarın

Gaziantep Medya Platformu Derneği tarafından organize edilen 'Marka Şehrin Markaları' ödül töreni yarın gerçekleştirilecek.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 16 Kasım 2012 16:44, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Gaziantep'te faaliyet gösteren medya çalışanları ile sanayicileri bir araya getirmeyi hedefleyen törende, yaptığı yatırımlar ve sosyal kültürel çalışmalarıyla şehrin bir dünya markası olmasına katkıda bulunan yaklaşık 30 firmaya, 'Marka Şehrin Markaları' ödülü verilecek.

Törende ayrıca, Gaziantep Üniversitesi, Zirve Üniversitesi ve Hasan Kalyoncu Üniversitesi rektörleri ile Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Şahinbey Belediyesi, Şehitkâmil Belediyesi ve Oğuzeli Belediyesi başkanlarına da özel ödül takdim edilecek.

Şehitkâmil Kongre ve Kültür Merkezi'nde, 17 Kasım Cumartesi günü saat 13.30'da başlayacak olan törene, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, AK Parti ve CHP Gaziantep milletvekilleri, Gaziantep Valisi Erdal Ata, Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay, Gaziantep'te eğitim çalışmalarını sürdüren üniversitelerin rektörleri, Marketing Türkiye Genel Yayın Yönetmeni Günseli Ocakoğlu, Ajans Press ve merkezi Amerika'da bulunan Nielsen Grubun yetkilileri, ulusal televizyon kanallarının program yapımcıları, Gaziantepli sanayiciler, yerel medya çalışanları ve çok sayıda davetli yer alacak.

Töreni, Gaziantep medyası ve iş dünyasının buluştuğu tarihi bir gün olarak değerlendiren Gaziantep Medya Platformu Derneği Başkanı Nazmi Özkoyuncu, ?Hepimizin ortak gayesi ve paydası gazi şehrimizin tarihi, kültürel yapısı ve dünyaya nam salmış sanayisiyle daha büyümesi ve gelişmesi. İşte bu ortak payda çerçevesinde Gaziantepimizin örnek bir dünya şehri olması için bilgisiyle, alın teriyle ve emeğiyle yılmadan var gücüyle çalışan sanayicilerimize teşekkür etmek için bu programı tertip ettik. Ümidimiz, bu güzel günün birlik beraberliğimizi daha da artırması ve Gaziantep'ten yeni bir dünya markasının çıkmasına vesile olmasıdır.? diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber