Uzman Dr. Aydın: Bölgemizde sağlık göçünü engelleyeceğiz

Trabzon Vakfıkebir Devlet Hastanesi nöroloji uzmanı Uzm. Dr. Mustafa Aydın, ?Bölgemizde sağlık göçünü engelleyeceğiz dedi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 16 Kasım 2012 19:24, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Uzm. Dr. Mustafa Aydın, şöyle devam etti: Vakfıkebir Devlet Hastanemizin yeni binasına taşınmasının ardından binamızda ufak tefek aksaklıklar var. Bu sıkıntıları en kısa zamanda gidereceğiz. Bölgemizde muhtarlarla bir toplantı yaparak vatandaşlarımızın sağlık konusunda bilgilendireceğiz ve bu nedenle hastanemizde sağlık göçünü önlemiş olacağız. Sağlıkta kalite ve çeşitliliği artıracağız. 22 uzman hekimimizle birlikte vatandaşlarımızın sağlık hizmetlerini sağlanması için elimizden gelen her şeyi yapacağız." dedi.

Vakfıkebir, Beşikdüzü, Çarşıbaşı, Tonya, Şalpazarı, Eynesil ve Görele'den pazartesi günü polikliniklere muayene olmak için gelen hasta sayısının bin 300 kişi olduğunu söyleyen Uzman Dr. Aydın, hafta içi ve hafta sonu ise günlük ortalama 900 civarında olduğunu belirtti.

UZM. DR. MUSTAFA AYDIN KİMDİR?

Evli ve 3 çocuk babası Uzm. Dr. Mustafa Aydın, 1974 yılında Trabzon'un Akçaabat ilçesinde doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini Trabzon' da tamamladı. 1993 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi'ni kazandı. 1997 yılında KTÜ Tıp Fakültesi'nden mezun oldu. 2000-2005 yılları arasında Rize, Of ve Çaykara'da pratisyen hekim olarak çalıştı.

2005-2009 yılları arasında KTÜ Tıp Fakültesi Nöroloji ihtisasını tamamladı. 2010 yılında Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Nöroloji Kliniği'nde nöroloji uzmanı olarak atandı. 2011 yılında Vakfıkebir Devlet Hastanesi'ne nöroloji uzmanı olarak atanan Mustafa Aydın, görev yaptığı hastanenin yeni başhekimi olarak atandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber