Askerden izne gelen genç vurularak öldürüldü

Gaziosmanpaşa'da askerden izne gelen ve polisle girdiği çatışma sonrası kayıplara karışan bir genç, tartıştığı kişi tarafıandan vurularak öldürüldü.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 16 Kasım 2012 20:49, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Öldürülen gencin kalpazanlık dahil 20'den fazla suç kaydı olduğu belirlenirken, olaydan sonra kaçan cinayet zanlısı yakalandı.

Olay, 11 Kasım'da Yıldıztabya Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, askerliğini yaptığı Balıkesir'den izne gelen Alperen Güngör (23) ile A.G. arasında tartışma çıktı. Tartışma sırasında silahını ateşleyen A.G., Güngör'e ateş açtı. Vücudunun çeşitli yerlerine 8 kurşun isabet eden Güngör, ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Cinayet zanlısı A.G. ise olayın ardından kayıplara karıştı. Olayla ilgili inceleme başlatan öldürülen Güngör'ün kalpazanlık başta olmak üzere 20'den fazla suç kaydının olduğu belirlendi. Güngör'ün, 6 Kasım'da da kendisini durdurmak isteyen Gaziosmanpaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği'ne bağlı ekiplerle silahlı çatışmaya girdiği, olayda kullandığı silahı bir benzin istasyonuna bıraktıktan sonra kayıplara karıştığı tespit edildi.

Polis, hayatını kaybeden Alperen Güngör ile zanlı A.G.'nin aynı semtte oturduklarını belirledi. Olayla bağlantılı olduğu iddiasıyla gözaltına alınan E.A.'nın verdiği bilgiler doğrultusunda harekete geçen polis ekipleri, düzenledikleri operasyonla zanlı A.G.'yi Zeytinburnu'nda yakaladı.

Üzerinden ruhsatsız silah çıkan zanlının, cinayeti bu silahla işlemediği belirlendi. Polisteki ifadesinde suçunu itiraf eden zanlının, bir tekstil atölyesine bıraktığını söylediği cinayet silahı da ele geçirildi. 3 hırsızlık ve 2 adam yaralama suçundan poliste kaydı olduğu belirlenen A.G., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber