Kimse Yok Mu Derneği gönüllüleri, Kurban Bayramı faaliyetlerini anlattı

Kimse Yok Mu Samsun Şubesi tarafından Kurban Bayramı faaliyetlerinin anlatıldığı gecede, duygu dolu anlar yaşandı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Kasım 2012 16:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Samsun'da ihtiyaç sahiplerine yönelik yardımlarda bulunan Kimse Yok Mu Derneği'nin Kurban Bayramı'nda yurt dışı ve Türkiye'nin doğusundaki illere yaptığı faaliyetler 'Kurbanla Gelen Kardeşlik Gala Gecesi'nde anlatıldı.

İşadamından, siyasetçisine, öğrencisinden, esnafa çok sayıda kişinin katıldığı gecede bir konuşma yapan Samsun Şube Başkanı Mustafa Baş, "Derneğimiz gönüllüleri bu yıl ?Kardeşliğin Kapısı Kurbanla Açılsın' sloganıyla başta Samsun olmak üzere, Adıyaman, Batman ve Kenya'ya giderek orada et dağıtımı yaptı. Oralardaki kardeşlerimizin bayramını kutlayıp, yardımları ulaştırdık. Unutulmaz ve tarif edilemeyecek duygularla geldik. Bu faaliyetlerin yapılmasına katkı sağlayan hayırseverlere ve gönüllülerimize teşekkür ediyorum." dedi. Baş, bu tür organizasyonlara herkesin katılması gerektiğini belirterek, Samsunluları davet etti.

Adıyaman İnci Eğitim Kurumları Genel Koordinatörü Habip Bıçakcı, kurban organizasyonu sonrası ildeki izlenimleri ve yapılan faaliyetlerin önemiyle ilgili konuşma yaptı. Bıçakcı'nın konuşması salonda duygulu anların yaşanmasına neden oldu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber