Ruanda ve Siirt ile gönül köprüsü kuranlara teşekkür

Karaman Aktif Sanayici ve İşadamları Derneği (KASİAD) ile Kimse Yok Mu Derneği, Kurban Bayramı'nı Ruanda ve Siirt'te geçiren Karamanlılar için teşekkür programın düzenledi. Programda, katılımcılara teşekkür belgesi verildi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 18 Kasım 2012 16:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Karaman'dan Ruanda'ya giden ekibin de hazır bulunduğu geceye, AK Parti Karaman Milletvekili Mevlüt Akgün, İl Genel Meclisi Başkanı Mustafa Bayır, İl Müftüsü Nuri Değirmenci, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri M. Salih Baldız, Bayındırlık ve İskan İl Müdürü Hüsamettin Bayram, Kültür ve Turizm İl Müdürü Cengiz Orta ve çok sayıda davetli katıldı. KASİAD Başkanı Ahmet Kılınç, Ruanda'da 5 bin aileye et dağıtıklarını söyledi.

Ruanda'daki yardım programına katılanlara teşekkür belgesi ve plaketlerin verildiği gecede konuşma yapan AK Parti Karaman Milletvekili Mevlüt Akgün, bu tür organizasyonlarla kardeşlik ve gönül köprüleri kurulduğunu vurguladı. Akgün ?Samimi bir şekilde çalışan ve önden giden tüm atlılara teşekkür ediyorum. Dünya ve Türkiye sizlerin gayretleri ile daha da güzel olacak.? dedi.

Programın sunuculuğunu yapan ve geziye katılan Tiryaki Radyo Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Sütçü ise bu ülkeyi ziyaret eden ilk Türk ekibinin Karamanlılar olduğunu söyledi.

Programa Siirt'ten gelen Mehmet Nezir Öztaş, Ömer Faruk Nazlıcan ve Mehmet Zeki Genç adlı esnaf, duygularını ifade etti. Siirtli Mehmet Nezir Öztaş, bayramda kendilerini ziyaret eden Karamanlılara teşekkür ederek Türk-Kürt kardeşliğini hiç kimsenin bozamayacağını vurguladı. Öztaş, davet edildikleri programa koşa koşa gelip bizzat teşekkür etmek istediklerini belirtti.

Duygulu anların yaşandığı gecede Ruanda ve Siirt'e giden ekipler birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber