?Mahalleler yarışıyor' projesi

Şanlıurfa Valiliği'nce hayata geçirilen "Mahalleler Yarışıyor Projesi"nin final maçının başlama vuruşunu, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik yaptı.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 18 Kasım 2012 19:24, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Valilik Koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şubu Müdürlüğünce hazırlanan "Mahalleler Yarışıyor Projesi"nin finali için GAP Arena Stadyumu'nun yanındaki çim sahada tören düzenlendi.

Törene katılan Bakan Çelik, burada yaptığı konuşmada, organizasyonun gerçekleştirilmesinde emeği olanlara teşekkür ederek, her gençten fırsat buldukça sporla ilgilenmesini istedi.

Şanlıurfa'da gençlere sahip çıktıklarını vurgulayan Bakan Çelik, önümüzdeki iki yıl içerisinde kentte 50 milyon liralık spor yatırımı yapılmasının planlandığını söyledi.

Bakan Çelik, konuşmasının ardından Onikiler Mahallesi ile Sancaktar Mahallesi arasında oynanan final maçının başlama vuruşunu yaptı.

Bir süre karşılaşmayı izleyen Bakan Çelik'e, Vali Celalettin Güvenç, Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu ile Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Ertuğrul Yıldız ile mahalle muhtarları da eşlik etti.

Toplam 64 mahalleden gençlerin katıldığı projenin ardından dereceye giren oyunculara çeşitli hediyeler protokol üyelerince verildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber