Köprüden atlayarak kaçan şahıs yakalandı

Adana'da uyuşturucu ticareti yapmak suçundan hakkında kesinleşmiş 5 yıl hapis cezası bulunan ve polis tarafından yakalandıktan sonra adliyeye girişi sırasında köprüden atlayıp kendisini bekleyen motosiklete binerek kaçan şahıs, saklandığı evde kaçmak isterken yakalandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 19 Kasım 2012 14:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Film sahnelerini aratmayan kaçış olayı, 2 Temmuz 2012 tarihinde meydana geldi. Hakkında "uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapmak" suçundan 5 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan Cihan Ö. (21), kendisini yakalamak isteyen polislere mukavemette bulundu. Gözaltına alınan zanlı, sorgusunun ardından elleri kelepçelenerek Adana Adliyesi'ne getirildi. Araçtan indirilen Cihan Ö., polislerin bir anlık dalgınlığından yararlanıp kaçtı. Peşinden gelen polisleri atlatmaya çalışan zanlı, Türkkuşu Köprüsü'ne geldiği sırada kendisini yaklaşık 4 metreden aşağıya bıraktı. Bu sırada adliyeye kadar motosikletle gelen bir yakını, köprüden atlayan Cihan Ö.'yü alıp olay yerinden hızla uzaklaşarak kayıplara karıştı.

Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı İnfaz Koruma Amirliği ekipleri, Cihan Ö.'nün Seyhan ilçesi Pınar Mahallesi'nde bir apartmanda saklandığını tespit etti. Ekipler Cihan Ö.'nün saklandığı eve baskın düzenledi. Burada da 3. kattan atlayıp kaçmak isteyen zanlı, etkisiz hale getirilerek yakalandı. Hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan Cihan Ö. cezaevine konuldu. - Adana

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber