Polis-doktor kazasında rapor tartışması

Üsküdar'da bir doktorun kullandığı otomobil ile göreve giden yunus polis timlerinin kullandığı motosiklet çarpıştı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Kasım 2012 23:49, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Olay sırasında ayağa kırılan bir polis memuru ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kazaya, yanlış rapor tutulduğunu düşünen doktor ile trafik polisleri arasında yaşanan tartışma damgasını vurdu.

Kaza, Bulgurlu Mahallesi Bulgurlu Caddesi üzerinde meydana geldi. Ümraniye Devlet Hastanesi'nde pratisyen hekim olarak çalışan Bayram Eryılmaz'ın kulandığı 34 KGV 63 plakalı otomobil ile seyir halinde uygulama yapan 48818 kodlu polis timi çarpıştı. İddialara göre otomobile yandan çarpan polis timinde görevli Yusuf P. ile Nazım O'nun üzerinde bulunduğu motosiklet devrildi. Kaza sırasında motosikletin arkasında oturan polis memuru Nazım O'nun bir ayağı motorun altında kalarak kırıldı. Yaralı polis memuruna ilk müdahaleyi de az önce çarptığı doktor Bayram Eryılmaz yaptı. Acılar içinde kıvranan Nazım O., bir süre sonra gelen ambulansla Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yaralının hastaneye gönderilmesinden sonra olay yerinde rapor tartışması yaşandı. Motosikletin ve otomobilin duruş şeklinde itiraz eden Bayram Eryılmaz, trafik polislerinin resim çekmelerine izin vermedi. Motosikletin sonradan bulunduğu yere konulduğunu iddia eden Eryılmaz ile polis ekipleri arasında uzun süre tartışma yaşandı. Olay yerinde gazetecilere açıklama yapan doktor Eryılmaz, ?Ben yolda duruyordum. Önümde araba dönüyordu. Polisler çok hızlı geliyorlardı, aniden bana çarptılar. Bir memur yaralandı. Kazanın oluş şekli göründüğü gibi değil. Bu motoru sonradan buraya koydular. Konumu böyle değil'. dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber