Cep telefonu sinyali 3 kişinin cesedini buldurdu

Antalya'nın Alanya ilçesinde 26 Ekim'den bu yana haber alınamayan Alper Gürdal (31), eşi Rus uyruklu Nadejda Gürdal (26) ile arkadaşları İlyas Durmuşkaya'nın cesetleri Karaman'ın Sarıveliler İlçesi'nde yaklaşık 400 metrelik uçurumda bulundu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Kasım 2012 22:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

3 kişinin cesedi Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün cep telefonu sinyalini almasıyla bulundu.

Alınan bilgiye göre, her gün telefonla ailesiyle görüşen Nadejda Gürdal, o günden sonra bir daha ailesiyle görüşmedi. Kızlarından haber alamayan Rus aile, Alanya'ya gelerek polise kayıp başvurusunda bulundu. Emniyet birimlerinin başlattığı arama çalışmalarından bugün sonuç alındı. Alanya Emniyet Müdürlüğü tarafından cep telefonundan yapılan sinyal tespitinden sonra Karaman İl Jandarma Komutanlığı tarafından araştırma yapıldı.

Bugün öğle saatlerinde Alper Gürdal, eşi Nadejda Gürdal ve arkadaşları İlyas Durmuşkaya'nın cesetleri Karaman'ın Sarıveliler İlçesi'ne bağlı Göktepe Beldesi Girener Mevkiinde yaklaşık 400 metrelik bir uçurumda bulundu. Cesetlerin ve otomobilin uçurumdan çıkarılması için Karaman AFAD çalışma başlattı. Cesetlerin bulunduğu yere ekipler ipler salarak inip çıkabildi. AFAD 2 saatlik çalışmanın ardından bir ceset akşam saatlerinde çıkartılırken diğer cesetler yarın sabah çıkartılacak. Cenaze çıkarıldıktan sonra DNA testi yapılarak cesetlerin kimlik tespiti yapılacak. Olayın aydınlanması için cenazeler Adana Adli Tıp Kurumuna götürülerek yapılacak olan otopsinin ardında kesin ölüm nedeni belli olacak.

Rus Nadejda'nın annesi Elana Mariyeva (59) ile ablası Anastasia Danilova (30)'da Sarıveliler ilçesine geldi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber