Alimoğlu: Sıralarda öğrencimizi bırakıp eyleme gitmeyiz

Aktif Eğitim-Sen Genel Eğitim ve Sosyal İşler Sekreteri Ergün Alimoğlu, sendika olarak eğitimcilerin haklarını aramak adına sıralarda öğrencileri bırakıp eylemlere katılmayacaklarını söyledi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Kasım 2012 15:23, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Alimoğlu, Aktif Eğitim-Sen Rize Şube Başkanı Cengiz Yıldırım ile Rize Gazeteciler ve Muhabirler Derneği'ni ziyaret etti. Burada basın mensuplarına açıklamada bulunan Alimoğlu, sendikalarının 2012 Mart ayında kurulduğunu hatırlattı.

Sendikalarına kayıtlı 25 bine yakın üye olduğunu ifade eden Alimoğlu, ?Sendikamızın il teşkilatlanması çalışmalarını sürdürüyoruz. Rize'de de sendikamızın temsilciliğine Cengiz Yıldırım'ı tayin ettik. Sendika olarak temel felsefemiz diğer sendika üyeleriyle bir araya gelerek eğitim camiasının sorunlarına ortak çözüm yolları aramaktır. Siyasi partilerle anılmak istemeyen bir sendika olma amacı içindeyiz. Eğitimcilerimizin haklarını ararken sıralarda öğrencilerimizi bırakmayız. Liyakat esaslı çalışacağız. Kısa sürede kurulan sendikamıza 18 ayrı eğitim sendikasından istifa ederek üye olanlar var. Üyelerimizin hakkını aramak, sıkıntılarına çözüm yolları aramak için varız.? dedi.

Sendikanın Rize Şubesi Başkanlığı'na getirilen Cengiz Yıldırım ise ilde sendikalarına üye kayıtlarının devam ettiğini ve kısa sürede hedefledikleri üye sayısına ulaştıklarını söyledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber