Esra Ayan'ın birinciliği Niğde'de sevinçle karşılandı

Ankara'da yapılan iller arası judo turnuvasında Turkuaz Spor Kulübü sporcusu Esra Ayan'ın birinci olması Niğde'de sevinçle karşılandı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 20 Kasım 2012 19:19, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Judo antrenörü Hamza Selen, turnuva hakkında bilgi verirken, turnuvaya 30 ilden toplamda 584 sporcunun katıldığını, ayrıca Azerbaycan'dan 3 spor kulübünün de müsabakalara iştirak ettiğini söyledi. Selen, Esra Ayan'ın gösterdiği başarının kendileri için gurur kaynağı olduğunu da söyledi.

Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Harun Turhan ile sevinçlerini paylaştıklarını da belirten Selen, "Judocularımız kendilerine imkan sağlanması halinde daha nice şampiyonluklar getireceklerini gösterdiler. İl Müdürü Harun Turhan, Spor Şube Müdürü Ali Dibek, İmam Hatip Lisesi Müdürü Refik Acar, Beden Eğitimi Öğretmeni Ramazan Nebili ve Turkuaz Spor Kulübü yönetimine böyle sporcular yetiştirdikleri için teşekkür ederiz." dedi.

Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Harun Turhan ise yaptığı açıklamada, genç judocu Esra Ayan'a ve antrenörü Hamza Selen'e başarılarından dolayı teşekkür ederek, başarılarının devamını diledi.

Judocu Esra Ayan ise konuşmasında, 8 ay önce Antrenör Hamza Selen nezaretinde İmam Hatip Lisesi Beden Eğitimi öğretmeni Ramazan Nebili'nin yönlendirmesi ile judoya başladığını söyledi.

İlk katıldığı turnuvada birinci olmanın mutluğunu yaşadığını söyleyen Esra Aydın, "Şimdi daha çok çalışarak Niğde'yi Türkiye şampiyonalarında en iyi şekilde temsil edeceğim. Antrenörüm Hamza Selen'e ve Beden eğitimi öğretmenim Ramazan Nebili'ye çok teşekkür ederim." dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber