Ak partili kadınlardan Pkk'nın kaçırdığı 3 öğretmene ödül

MARDİN Ak Parti Kadın Kolları, Midyat İlçesi'nde PKK'lı teröristler tarafından kaçırıldıktan sonra serbest bırakılan 3 öğretmene, 'Yılın Öğretmeni' ödülünü verecek.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 21 Kasım 2012 13:47, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Midyat Çalpınar Köyü İlköğretim Okulu Müdürü Yener Özoğuz ile öğretmenler Yunus Aykut ve Mehmet Beşir Noyan, 10 gün önce PKK'lılar tarafından kaçırıldıktan sonra serbest bırakıldı. Ak Parti Mardin Kadın Kolları Başkanı Zeynep Alkış, bu yıl Öğretmenler Günü etkinliğini farklı şekilde kutlamak istediklerini kaydederek, kaçırılan 3 öğretmene 'Yılın Öğretmeni' ödülü vereceklerini söyledi.

Alkış, öğretmenevinde yapacakları yemekli kutlama programında ilçedeki öğretmenlerle bir araya geleceklerini belirterek, "Geleceğimiz olan çocukları yarınlara hazırlama sorumluluğunu verdiğimiz öğretmenlerimizin hakkı büyüktür. 365 günde sadece bir kere sizleri hatırlamak yetmez biliyorum. Onlar, baş tacımızdırlar. Bizleri bugünlere getiren onlar. Onlara minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz. Yarınlarımızın mimarı, bizleri hayata hazırlayan, insanlık için en kutsal mesleklerinden biri olan, bazen annemiz, bazen babamız gibi her zaman yanımızda olan öğretmenlerimizin, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutluyoruz. Onları sadece bir gün değil, her zaman yüreklerimizin en güzel köşesinde tutarak hatırlıyoruz. Ak Parti olarak tüm öğretmenlerimizin özlük hakları başta olmak üzere, çalışma şartları ve ortamlarının iyileştirilmesi için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Ülkemiz geliştikçe, bu gelişmeden ilk payı alacak öğretmenlerimiz olacaklardır" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber