Rizeli 3 kafadar ağaç evde yaşıyor

Rize'de 3 arkadaş yerden 8 metre yükseklikteki hurma ağacına inşa ettikleri ahşap evde yaşıyor

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 21 Kasım 2012 15:13, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Vakitlerinin büyük kısmını ağaç üzerinde geçiren arkadaşlar misafirlerini de bu evde ağırlıyor.

Muradiye beldesinde yaşayan İbrahim Kazdal, Doğan Kazdal ve Mustafa Mert isimli 3 arkadaş, köyde vakit geçirebilecekleri bir kahvehane olmayınca işe koyularak kendilerine ait bir arazide bulunan hurma ağacına ev yaptı. Yerden 8 metre yükseklikte ve tamamen ahşap malzemeden inşa edilen evde, her türlü ihtiyacı temin edebilecek malzeme var. Eşlerinin bu durumdan şikayetçi olduğunu belirten arkadaşlar, eşleriyle tartıştıktan sonra kendilerini ağaç eve kapattıklarını ve hanımlarının ağaca çıkamaması nedeniyle de rahat nefes aldıklarını söylüyor.

Evde misafirlerini de ağırlayabildiklerini belirten ağaç evin sakinlerinden Mustafa Mert, ?Arkadaşlarla bir araya geldik ve böyle bir ev inşa ettik. Tüm sosyal etkinliklerimizi bu evde yapıyoruz. Evimizde bir evde bulunması gereken çoğu eşya mevcut.? dedi.

İbrahim Kazdal ise ?Ağaç evimizde misafirlerimizi de ağırlıyoruz. Evi yaparken ağaca herhangi bir çivi çakmadık. Evin 10 yıl kadar ayakta durabileceğini tahmin ediyoruz. Hanımlarımız bu durumdan şikayetçi oluyor. ?Eve gelmiyor, vaktinizi orada geçiriyorsunuz' diyorlar. Bazen eşlerimizle tartışınca buraya kaçıyoruz. Onlar ağaca çıkamıyorlar. Eve ilgi o kadar fazla ki şimdiden evimizi kiralamak isteyenler var.? şeklinde konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber