BİREGDER'den öğretmenlere anlamlı program

Şanlıurfa'nın Birecik ilçesinde Birecik Eğitim Gönülleri Derneği'nin (BİREGDER) düzenlediği Öğretmenler Günü programı beğeni topladı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Kasım 2012 19:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Özel Gül Aydın Mirkelam İlköğretim Okulu konferans salonundaki programa Birecik Kaymakamı Fehmi Sinan Niyazi, İlçe Emniyet Müdürü Barış Ertuğrul, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Özçelik, İlçe Milli Eğitim Şube Müdür Sadık Şahin, okul müdürleri ve öğretmenler katıldı.

BİREGDER Başkanı Ahmet Görmez yaptığı konuşmada ?İnsanlık toplumunun fedakâr ve vefakâr unsurları olan siz değerli öğretmenlerimiz, milleti kurtaracak kadar vefa abidesi, milletin bağımsızlığından yüksek bir topluma ulaşmasını sağlayacak kadar saygı timsali, bir kandil gibi kendisini tüketerek başkasına ışık saçacak kadar cefaya namzet, yoksulluğun ufkunda erirken bile mağrur duran derin ve büyük nur olan siz değerli öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü'nü kutluyorum." şeklinde konuştu.

Birecik Kaymakamı Fehmi Sinan Niyazi ise ?Eğitim ve öğretim bir ülkenin en önemli faktörüdür. Çünkü öğretmenler geleceğin avukatlarını, doktorlarını, hâkimlerini v.s yetiştiriyorlar. Bu bağlamda öğretmenlik çok değerli meslektir. Bu değerli mesleği gönülden icra eden siz öğretmenlerin Öğretmenler Günü'nü en içten dileklerim ile kutluyorum." ifadelerini kullandı. Program, katılımcılara çeşitli hediyeler dağıtılması ile son buldu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber