Bilecik Belediyesi'nden öğretmenlere jest

Bilecik Belediyesi tarafından Öğretmenler Günü dolayısıyla Mehmet Akif Ersoy ve Malhun Hatun Ortaokulu'ndaki 3 öğretmenler odası yenilendi.

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 23 Kasım 2012 22:24, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, açılış programındaki konuşmasında, öğretmenliğin sadece belli bir zamanla sınırlı olmadığını belirterek,

"Canımızdan daha kıymetli yavrularımızı hayatımızın her döneminde öğretmenlerimize teslim ediyoruz" dedi.

Bütün herkesin başarıya ulaşmasında öğretmenlerin gayretinin olduğunu dile getiren Yağcı, şunları kaydetti:

"Kendim dahil gerçekleştirdiğim başarılarımda öğretmenlerimin bana katkısı çok olmuştur. Öğretmenlerin sevmesininde, kızmasınında insanın yaşamına muhakkak olumlu yönde katkısı olmaktadır. Bilecik Belediyesi olarak şehirdeki her alandaki eksiklikleri gidermeye çalışıyoruz. Bu anlamda, öğretmenlerimize layık olmasa da eskisinden daha iyi ortamlar hazırlamaya gayret ediyoruz. Bilecik'te yenilediğimiz üç odanın bütün gerekli malzemelerini tamamlayarak öğretmenlerimize teslim ettik. Bu vesileyle bütün öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum. Bilecik'teki okullarımıza kazandırdığımız 3 öğretmenler odasının hayırlı Uğurlu olmasını diliyorum."

Bilecik'teki okullarda eğitim adına güzel faaliyetler gerçekleştirdiklerini dile getiren Yağcı, olan eksiklikleri de tamamlama gayreti içinde olduklarını vurguladı.

İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Şişman da Belediye Başkanı Yağcı'nın eğitime verdiği desteklerden dolayı teşekkür ederek, kendilerine teslim edilen yavruların kalplerinde yer edinmek için çalıştıklarını söyledi.

Belediye Başkanı Yağcı ve İl Milli Eğitim Müdürü Şişman, iki okuldaki 3 öğretmenler odasının açılışını birlikte kurdele keserek yaptı.

Muhabir: Mehmet Candikmen - Mesut Tankulu

Yayıncı: Mürsel Çetin

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber