Manisa İGM engellilere sekiz yılda 500 akülü araç hediye etti

Manisa İl Genel Meclisi (İGM), sekiz yılda 500 engelliye akülü araç hediye etti. 2013 yılında 200 tane daha vermek için de bütçesinden kaynak aktardı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Kasım 2012 13:59, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yeni alanın beş tane akülü araç, Sultan Kafe'de düzenlenen törenle engelli vatandaşlara teslim edildi. Burada bir konuşma yapan Manisa İGM Başkanı Hayrullah Solmaz, hayırlı işlerde sayı ne kadar çok artarsa sevabı eksilmeden herkesin hisse aldığını söyledi. Solmaz, "2004 yılından bu yana ilimizde, ?Kimse yok mu?' diye bağıran nerede bir insanımız varsa, ?Biz varız, endişe etme.' diyecek kadar aşk ve şevkle bu işin içinde koştuk. Bugün itibariyle sayısı 500'ü bulan akülü engelli aracı dağıtımını tamamladık. Bugün de beş kardeşimizin daha rahat bir hayat sürebilmesi, şehirde daha mutlu yaşayabilmesi ve ailelerinin de yükünü bir nebze azaltabilme adına akülü araçlarını teslim ettik.? dedi.

İGM Başkanı Solmaz, gelecek yıl için de bütçeye akülü araç kaynağı aktardıklarını belirterek, ?Manisa'da görev süremiz bitmeden, ?Engelliyim, akülü aracım yok.' diyen kimse bırakmamaya kararlıyız. Allah nasip ederse 2013 yılında bunu tamamlayacağız. Daha güzel ve mutlu günlerde hepimiz özgürce yaşayacağız. Bu sizlerin ve bizlerin vergileriyle oluşturulmuş bir hizmettir. Biz sadece bunları alıp sizlere teslim ederek aracılık yapıyoruz.? şeklinde konuştu.

Daha sonra Hayrullah Solmaz, AK Parti Milletvekili Selçuk Özdağ, AK Parti İl Başkan Yardımcısı Sait Başbelen ve Merkez İlçe Başkanı Berk Mersinli, engelli Furkan Çakmak, Sevim İşcan, Belgin Ece, Ayhan Şakirler ve Tuğba Seren'e akülü araçlarını teslim etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber