Vali Kızılcık'tan Ağrılı gazetecilere: Trabzon'u eviniz gibi görün

Ağrı Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Aleattin Aslan ile Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ergun Ata ve beraberindeki gazeteciler, Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık'ı ziyaret etti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Kasım 2012 23:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Vali Kızılcık, tarih ve uygarlık şehri Trabzon'da Ağrılı misafirlerini ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Trabzon'da iş yapan ve çalışan çok sayıda Ağrılı hemşehrimiz var. Trabzon'u eviniz gibi görün. Sizi burada ağırlamaktan memnun olduk.? dedi.

Cemiyet Başkanı Aleattin Aslan da misafirperverliklerinden dolayı Vali Kızılcık'a teşekkür ederek, "Trabzon, Ağrı'nın avlusudur. Ağrı'da en çok taraftarı olan takım Trabzonspor'dur. Biz de Trabzon'u ikinci bir memleket olarak görmekteyiz. Bizleri burada ağırladığınız için size çok teşekkür ediyoruz.? şeklinde konuştu.

Ziyaretin anısına Ağrı Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Aleattin Aslan, Vali Kızılcık'a İshak Paşa Sarayı'nın yağlıboya tablosunu ve Ağrı'yı tanıtıcı çeşitli kitaplar takdim etti. Vali Kızılcık da misafirlerine, gümüş telkariden yapılmış kahve fincan takımı hediye etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber