Hozat Emniyet Amiri'nin babası: Olay intihar değil

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 27 Kasım 2012 14:37, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Tunceli Hozat'ta hayatını kaybeden Emniyet Amiri Çağlar Şan'ın babası, oğlunun ölümünün intihar olmadığını söyledi. Oğlunun intihar edebilecek biri olmadığını söyleyen acılı baba, "Bu olaya intihar demeyin intihar diye başlık atmayın çünkü intihar değil" ifadelerini kullandı.

Tunceli'nin Hozat ilçesinde geçtiğimiz cuma günü intihar ettiği iddia edilen Emniyet Amiri Çağlar Şan'ın evinde yas ve şüphe var. Oğlunun evinde taziyeleri kabul eden baba Nizamettin Şan oğlunun intihar edebilecek biri olmadığını söyledi. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan baba Şan, ?Yetkililerden arayan olmadı. Sağ olsunlar sadece oğlumun arkadaşları aradı? diye konuştu.

Oğlunun dirayetli biri olduğunu söyleyen baba Şan, ?İntihar edecek biri değildi oğlum dirayetliydi. Birşeyle tehdit ettiler. Tam olarak bilemiyorum. Hapisle tehdit etmiş olabilirler, çocuğuyla tehdit etmiş olabilirler çünkü başka türlü bir sebep yok. 3 ,5 ay oldu gideli zaten bir ayının burada geçirdi. Yeniden tayini çıktı. Teftişten önce dönmesi gerekiyordu. Kaymakamın eğitime gitmesi nedeniyle kaymakamın yerine baktı. Bu ardada bu olay patlak verdi? şeklinde konuştu.

Basın mensubunun soruşturma sırasında emniyet amiri Çağlar Şan'ın savcıya olay ile ilgili bir CD verip vermediği sorusuna ise baba Şan, ?Ben de öyle duydum. Emniyette bulunan CD ?yi savcıya vermiş 'bu da var' demiş, 'alın buna da bakın' diye söylemiş. Suçlu olan biri böyle bir CD'yi teslim edebilir mi?? şeklinde yanıt verdi.

Oğluyla en son Cuma günü görüştüğünü sıkıntılı olduğunu kaydeden Şen, ?En son cuma günü akşam görüştük olay da cumartesi oldu. Bu olaya intihar demeyin intihar diye başlık atmayın çünkü intihar değil. Görüştüğünde çok sıkıntılıydı. İstifa edeceğini, hapse girebileceğini söyledi. Mesleğiyle ilgili bir şey söylemezdi. Mesleğinin sırını söylemezdi? ifadelerini kullandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber