Havalar nasıl olacak? - Haritalı

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 28 Kasım 2012 09:19, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmelere göre 5 günlük haritalı hava tahminleri...

Yapılan son değerlendirmelere göre; Marmara'nın batısı, Kıyı Ege ve Batı Akdeniz'in çok bulutlu, öğleden itibaren Muğla, gece saatlerinde Antalya çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu bölgeler ile Marmara ve Batı Karadeniz'de yer yer sis hadisesi bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Yurdun kuzey, iç ve batı kesimlerinde 2 ila 4 derece artacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak.

RÜZGAR: Genellikle güney yönlerden hafif arasıra orta kuvvette, öğleden sonra Çanakkale çevreleri ile akşam saatlerinden itibaren Kıyı Ege'de kuvvetli olarak (30-60 km/s) esmesi bekleniyor.

METEOROLOJİ'DEN UYARILAR

SİS UYARISI: Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu bölgeler ile Marmara ve Batı Karadeniz'de yer yer sis hadisesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (Ulaşımda aksamalar, görüş mesafesinde azalma, vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA: Genellikle parçalı, zamanla bölgenin batısının çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde yer yer sis hadisesi bekleniyor. Rüzgarın; öğleden sonra Çanakkale çevrelerinde güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli olarak (30-60 km/s) esmesi bekleniyor.

EGE: Genellikle parçalı, zamanla Kıyı Ege'nin çok bulutlu, öğleden itibaren Muğla çevrelerinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer sis hadisesi bekleniyor. Rüzgarın; akşam saatlerinden itibaren Kıyı Ege'de güney yönlerden kuvvetli olarak (30-50 km/s) esmesi bekleniyor.

AKDENİZ: Batı Akdeniz ile zamanla bölge genelinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, gece saatlerinde Antalya çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Sabah saatlerinde bölgenin iç ve doğu kesimlerinde yer yer sis hadisesi bekleniyor.

İÇ ANADOLU: Az bulutlu ve açık, zamanla bölge genelinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölge genelinde yer yer sis hadisesi bekleniyor.

BATI KARADENİZ: Az bulutlu ve açık, zamanla bölge genelinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölge genelinde yer yer sis hadisesi bekleniyor.

ORTA VE DOĞU KARADENİZ: Az bulutlu ve açık, zamanla bölge genelinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin iç kesimlerinde yer yer sis hadisesi bekleniyor.

DOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık, zamanla bölgenin kuzey kesimlerinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölge genelinde yer yer sis hadisesi bekleniyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde bölgenin kuzey ve doğu kesimlerinde yer yer sis hadisesi bekleniyor.

HAVA SICAKLIKLARINI DERECELERİYLE GÖRMEK İÇİN HARİTALARIN ÜZERİNE TIKLAYINIZ...

Çarşamba

Perşembe

Cuma

Cumartesi

Pazar

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber