Polis lojmanına bomba atıldı / Video

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde terör örgütü mensupları tarafından polis lojmanlarına atılan parça tesirli bomba, balkon brandasına isabet edince facianın eşiğinden dönüldü.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 28 Kasım 2012 15:01, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kahta ilçesi Atatürk Mahallesinde bulunan polis lojmanlarına akşam saatlerinde örgüt mensupları tarafından parça tesirli bomba atıldı. Cadde üzerinde önce gözetleme yapan dört örgüt mensubu cadde sakinleşince bir kilogramlık boya kutusuna yerleştirilen ve tahrip gücünü artırmak için içine çivi ve cam kırıkları konulan parça tesirli bombayı lojmanların ikinci katına attı.

Atılan parça tesirli bomba balkonda bulunan brandaya çarparak yere düştüğü esnada patladı.

Terörle mücadele ekipleri başta olmak üzere polisler olay yerine gelip inceleme yaptı, bomba atan şahısları tespit için çalışma başlattı. Çevredeki güvenlik kameralarını inceleyen polis ekipleri şahısların kimliklerini tespit etti.

Olayla ilgili Vedat A, Velat B, Murat Y ve Osman Y adlı şahıslar gözaltına alınıp sorgu sonrası savcılığa sevk edildi. Savcılık, şahıslardan Murat Y ile Vedat A'yi serbest bırakırken, mahkemeye sevk edilen Velat B. ve Osman Y. nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olayın görüntüleri bulundu. Görüntülerde patlamanın şiddetiyle mahalle sakinleri cadde üzerinde toplanıyor. Çok sayıda polis gelerek çevre güvenliği alıyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber