Başasistanlık bilim sınavı sonuçları açıklandı

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 01 Aralık 2012 09:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

04.11.2012 günü yapılan Başasistanlık ataması yazılı bilim sınavı sonuçları açıklanmıştır.

Yazılı Sınav Sonuçlarına ulaşmak için tıklayınız.

Yazılı Sınav Sonuçlarına Milli Eğitim Bakanlığının http://www.meb.gov.tr web adresine TC numaranızı yazarak da ulaşabilirsiniz.

04.11.2012 günü yapılan yazılı bilim sınavı sonrası işletilecek sürece dair açıklama:

1. Bakanlığımız eğitim ve araştırma hastaneleri başasistanlık kadrolarına yapılacak başasistan ataması ile alakalı 04.11.2012 günü yapılan bilim sınavı 30.11.2012 tarihinde Bakanlığımız ve Milli Eğitim Bakanlığı internet adreslerinde ilan edilmiştir.

2. Bilim sınavı sonrası itiraz edilen sorularla ilgili olarak gerekli bilimsel değerlendirmeler oluşturulmuş heyet tarafından değerlendirilmiştir. Heyetçe iptaline karar verilen sorular ilgililer tarafından doğru yanıtlanmış olarak kabul edilmek suretiyle değerlendirmeye yansıtılmıştır.

3. Bilim sınavı sonucunda almış olduğu puana itirazı olan başvuru sahipleri, Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü Döner Sermaye İşletmesinin TC. Ziraat Bankası Ankara Beşevler, Türkiye Vakıflar Bankası Merkez veya Türkiye Halk Bankası Küçükesat Şubelerinden birine ?KURUMSAL TAHSİLAT PROGRAMI? aracılığıyla 10 TL itiraz ücreti yatırarak alınan banka dekontunu dilekçelerine eklemek suretiyle Sağlık Bakanlığı Genel Evrak kaydını müteakip Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü'ne ulaştıracaklardır.

4. İtirazlar, T.C. Sağlık Bakanlığı, Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü, Mithatpaşa Caddesi No: 3 B Blok 3. Kat No: 15 Sıhhiye/ANKARA adresine 09.00-18.00 saatleri arasında şahsen veya kargo yolu ile yapılabilecektir. Sınav sonucuna itiraz için yatırılması gereken ücreti yatırmamış olan başvuru sahiplerinin itirazları değerlendirmeye alınmayacaktır.

5. Sınav sonucuna itiraz süresi 10 gündür. Bu süre 03.12.2012 günü itibari ile başlayacak 12.12.2012 günü saat 18.00'de sona erecektir. 12.12.2012 tarihinden sonra yapılacak itirazlar ile itiraz bedelinin yatırıldığına dair dekont eklenmemiş olan dilekçeler ve posta/kargoda oluşacak gecikmeler dikkate alınmayacaktır.

6. Usulüne uygun olarak yapılmış itirazlar 13.12.2012 günü itibariyle değerlendirmek ve karara bağlamak üzere Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü'ne gönderilecek ve gerekli değerlendirmeler yapıldıktan sonra kesin sonuçlar Bakanlığımız internet adresinden ilan edilecektir.

7. Yukarıda belirtilen süreçler tamamlandıktan sonra sözlü sınavın yapılış sürecine dair gerekli bilgilendirme ayrıca yapılacaktır.

8. Yabancı dil belgesi eksik olan ve bilim sınavında başarılı olmuş olan başvuru sahipleri sözlü sınavdan önce bu belgelerini Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü'ne teslim etmek zorundadırlar. Aksi takdirde sözlü sınava alınmayacaklardır.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber