Ankara Altındağ'da gecekondunun üstüne kayalar düştü

Ankara'nın Altındağ ilçesinde gecekonduların üzerine kayalar göçtü.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 01 Aralık 2012 09:56, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ankara'nın Altındağ ilçesinde gecekonduların üzerine kayalar göçtü. Göçük nedeniyle 2 kişi yaralanırken, 2 evde büyük oranda hasar gördü.

Başkentte toprak kayması sonucu kopan dev kayalar, gecekonduların üzerine göçtü. Olayda büyük panik yaşanırken, 2 kişi yaralandı.

Ankara Altındağ Çalışkanlar Mahallesi 683/2 Sokak'ta sabah 09.00 sıralarında meydana geldi. Taş ocakları mevkiisinde toprak kayması sonucu kopan dev kayalar içerisinde insanlar bulunan gecekonduların üzerine düştü. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay sırasında çevrede büyük panik yaşanırken, Pınar Ataç (22) ve İlknur Ataç (23) toprak kayması sonucu kayaların arasında kaldı. Çevredeki vatandaşların yardımıyla bulundukları yerden çıkarılan iki yaralı, olay yerine gelen ambulanslarla yapılan ilk tedavilerinin ardından Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Daha öncede bu tarz bir göçük yaşadığını dile getiren mahalle sakinleri ise yetkililere tepki gösterdi. Bir önceki toprak kaymasında ekiplerin olay yerine gelip, bir şey yapmadan ayrıldığını söyleyen vatandaşlar, sabah saatlerinde büyük bir gürültüyle kayaların gecekondunun üzerine düştüğünü yaralıları toprak altından çıkardıklarını söyledi

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber