Cevahir Hotel İstanbul Asia açıldı

Cevahir Holding tarafından İstanbul Maltepe'de inşa edilen Cevahir Hotel İstanbul Asia'nın açılışı, üç bakanın katıldığı törenle açıldı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 01 Aralık 2012 18:42, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Törende konuşan AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Türkiye'nin böyle tesislere ihtiyacı olduğunu söyledi.

Maltepe'de yapımı tamamlanan Cevahir Hotel İstanbul Asia'nın açılış törenine; Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılışta konuşan Bakan Bağış, "İhracatı artırmamız lazım. Almanya'nın bugünkü ihracatı bizim ihracatın 2023 rakamının 3 katı oldu. Bunun için yabancı yatırımcıları, yabancı eğitimcileri, siyasileri konaklayabilecekleri tesisiler lazımdı. Bu gün buranın açılışıyla yeni bir tesise kavuştuk. Mısıra 12 milyon turist gelir. Sadece İstanbul'a gelenler kadar turist gidiyor. Neden bu kadar az dedim. Rehberimiz ?Buraya gelen bir daha gelmez ondan' dedi. Ham dolsun Türkiye'ye bir gelen bir daha geliyor. Böyle tesislerimiz oldukça, güler yüzlü, konuksever çalışanlarımız oldukça Türkiye'nin önü çok açık. Türkiye farklı bir noktaya gidiyor." dedi.

Konuşmaların ardından otelin açılış kurdelasını üç bakan kesti. Açılıştan sonra bakanlar ve davetliler, oteli gezdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber