Samsun Park AVM düzenlenen törenle açıldı

Samsun Park AVM düzenlenen törenle açıldı. Törene katılan Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Samsunspor'a sahip çıkılmasını istedi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 02 Aralık 2012 21:55, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İlkadım ilçesi Saitbey Mahallesi Bağdat Caddesi'nde bulunan alışveriş ve eğlence merkezinin açılış törenine Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, AK Parti Samsun Milletvekilleri Ahmet Yeni Çağatay Kılıç, Samsun Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Turan Çakır, İlkadım Kaymakamı Ahmet Narinoğlu, Samsun Emniyet Müdürü İsmail Türkmenli katıldı. Animasyon gösterilerinin yer aldığı açılış törenine vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. 2 bin 500 metrekare kapalı alan üzerine kurulan Samsun Park AVM'de 52 bin 783 çeşit çeşitli ürünün bulunduğu öğrenildi. Alı Rıza Şahin, Adıgüzel Şahin ve Tevfik Şahin kardeşlerin sahibi olduğu Samsun Park AVM'de çocuk oyun parkının yanı sıra 10 D Sinema'nın da bulunduğu öğrenildi. Törende konuşan Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, "Türkiye'de yeni iş yerleri açılıyorsa bu demektir ki bu şehirde ekonomi iyi yolda gidiyor. Türkiye'de dinamik bir ticari hayat var. Kimi 3 kişiye kimi 300 kişiye iş ve istihdam sağlamaya devam ediyor. Şu an Samsun'da 7 bin 500 kişilik bir spor salonunu sizlere kazandırmak üzereyiz. Yine Samsun merkezli İlkadım'da 2 bin 222 kişilik bir diğer spor salonu Eğitim Fakültesi arkasında siz değerli Samsunlulara kazandırmak üzere çalışmalarımız devam ediyor. Çarşamba'da, Bafra'da, Atakum'da Gençlik Merkezleriyle sizlerin hizmetinde olmaya devam ediyoruz. Yine çocuklarımız yüzme öğrensin diye, çocuklarımız spor yapsın, çocuklarımız sağlıklı yaşasın, başka ülkelerin çocuklarıyla yarışırken altın madalyaları kapsın diye Atakum ilçemize olimpik yüzme havuzunun inşaatına birkaç ay içinde inşallah başlıyoruz. Bütün bunların hepsi sizin için. Hastaneler devam ediyor. Adalet Sarayı devam ediyor. Okul inşaatları. devam ediyor. Fakülte yüksek okul inşaatları devam ediyor. Yüksek öğrenim inşaatları devam ediyor. Hepsi sizin için, hepsi Samsunlular için, hepsi sizin yavrularınız için" dedi.

Samsun'da yapılacak olan 33 bin kişilik stadyumun ihalesini yarın Ankara'da yapacaklarını hatırlatan Bakan Kılıç, "Sizlere de Samsunspor'a sahip çıkmak kalıyor. Benim Samsun'da ömrüm Samsunspor'a destek vermekle geçti. Burada Samsunlulara görev de düşüyor. Maç günü maça giderek bu şehrin markasına sahip çıkmamız lazım. Adında Samsun olan her markaya her işe Allah'ın izniyle sahip çıkmamız lazım. Samsun o kadar değerli bir yer, Samsun o kadar önemli bir yer. Samsun bizim memleketimiz. Samsun Park AVM'yi de Bağdat Caddesi'nde açıyoruz. Açılışın hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

Samsun Park AVM'nin açılış kurdelesini Bakan Suat Kılıç, Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, AK Parti Samsun Milletvekilleri Ahmet Yeni, Çağatay Kılıç ve İlkadım Kaymakamı Ahmet Narinoğlu birlikte kesti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber