Alkolü fazla kaçırınca hem kendini hem de torununu öldürüyordu

Muğla'nın Milas ilçesinde meydana gelen kazada sarhoş olduğu iddia edilen dede, az daha hem kendisi hem de torununu canından ediyordu.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 03 Aralık 2012 12:01, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Takla atan araçtan sağ çıkan küçük çocuk, polisler tarafından sakinleştirildi.

Edinilen bilgiye göre; Milas'a bağlı Selimiye Beldesinde gerçekleşen deve güreşlerini 6 yaşındaki torunu ile izlemeye giden dede Hüseyin Meriç (56), güreş alanında alkolü fazla kaçırınca 48 YN 719 plakalı otomobil ile Dibekderesi Köyüne doğru hareket halinde iken Milas Söke karayolunda arabanın direksiyon hâkimiyetini yitirerek orta şarampole yuvarlandı. Takla atan araç kendi şeridinden karşı şeride yuvarlanarak ancak durabildi.

Kazalı araçtan bölgeden geçen diğer araç sürücülerinin müdahalesi ile çıkarılan dede ve torun polis kontrolleri sırasında da ilginç görüntülere sahne oldu. Kaza şokunu üzerinden atamayan küçük çocuk polis arabası başında ağlarken sarhoş sürücü dedenin tesellisi de fayda etmedi. Görevli polis memurunun çocuğa içecek vermesi ile çocuk biraz olsun sakinleşti. Kullanılamaz hale gelen araç oto çekici ile kapalı şeritten alınması ile yol çift şeritten yeniden trafiğe açıldı. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber