Araba içinde bırakılan çocuklar için polis seferber oldu

Antalya'da, alışveriş merkezi otoparkında anneleri tarafından arabada bırakılan biri 3 aylık diğeri 3 yaşındaki iki çocuk için hem polis hem vatandaşlar seferber oldu.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 03 Aralık 2012 15:48, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Yarım saat boyunca araç sahibine ulaşmaya çalışan polis memuru, anneyi görünce önce sinirlendi sonra sitem etti.

Olay, Antalya'nın bir alışveriş merkezi otoparkında meydana geldi. Adları öğrenilemeyen bir çift, alışverişe geldikleri merkezin otoparkında 07 RE 677 plakalı aracın içinde biri 3 yaşında, diğeri 3 aylık çocuklarını bıraktı. Araç içinde çocukların ağlamasını fark eden vatandaşlar, önce alışveriş merkezinin güvenlik görevlilerine durumu haber verdi. Alışveriş merkezi içinde araç plakası anons edilse de bir türlü çocukların anne ve babasına ulaşılamadı. Bunun üzerine güvenlik görevlileri, 155 Polis İmdat telefonunu aradı.

POLİS MEMURU SİNİRLERİNE HAKİM OLAMADI

Kısa sürede otoparka gelen polisler, plakadan aracın sahibinin telefon numarasına ulaşmak istedi. Bu sırada araç etrafında vatandaşlar birikti. Araba içinde ağlayan çocukları oyalayan vatandaşlar kapıları açmak istese de başarılı olamadı. Vatandaşların iddialarına göre 30 dakika sonra araç yanına anne geldi. Otoparkta toplanan kalabalığa sinirlenen anne, aracın kapılarını açtı. Bu sırada yaklaşık 30 dakika aileye ulaşamayan ve çocukların araç içinde ağlamalarına üzülen polis memuru, annenin çocuklarını bırakıp gitmesine sinirlendi.

Aracın kapılarının açılması ile birlikte 3 aylık ağlayan çocuğu ilk olarak polis memuru susturdu. Anneye diğer çocuğu ile ilgilenmesini isteyen polis memuru, daha sonra diğer çocuğu kucağına alarak görevli memura dönüp ?Çikolata verelim? dedi. Otoparkın kalabalık olması ve polislerin geldiğini gören anne, telefonu alarak eşini aradı.

Araç sahibine ulaşamadıklarını belirten bir vatandaş, ?Kapıyı kırmak istedim. 2-3 kez vurdum ama açılmadı. Büyük çocuktan kapıyı açmasını istedik ama o da bunu yapamadı. Sürekli ağladı? dedi.

Polis, anneye herhangi bir sağlık görevlisi isteyip istemediğini sordu, olumsuz yanıt alınca olay yerinden ayrıldı. Anne ise alışveriş yapan eşini bir süre araç yanında bekledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber