06.11.2003 tarihli atama kararları.

Haber Giriş : 06 Kasım 2003 12:02, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42
06.11.2003 tarihli atama kararları.

1-Hacettepe Üniversitesi Rektörlüğüne, Prof. Dr.Tunçalp ÖZGEN yeniden atandı.

2-Dışişleri Bakanlığı Teftiş Kurulu Üyeliklerine,

- Büyükelçi Burhanettin MUZ'un, Büyükelçi, Bakanlık Müşaviri Türel ÖZKAROL atandı.

2-Maliye Bakanlığı Baş Hesap Uzmanlıklarına Hesap Uzmanları Ayla İPEKOĞLU, Erol BEKTAŞ, Mehmet ÖNER, Ünal TAYYAN, Halim AYDIN, Fazıl ÇİFTÇİ, Yavuz YILDIRIM, Mustafa SUSAM, Turgut EKİN, Hayrettin TURAN, Murat DOKGÖZ, Nazmi KARYAĞDI, Birol ACAR, Eyüp TAŞKÖMÜR ve Mehmet YAŞAR atandı..

3-Maliye Bakanlığı Hesap Uzman Yardımcıları; Ali BEYLİK, Kahraman ÇENGELER, Recep KAYA,Berrak AYAZOĞLU, Bilgi GÜLMEZ, Noyan Alper ÜNAL ve Bora TOPALOĞLU 7 nci derece kadrolu Hesap Uzmanlıklarına atandılar.

4-Milli Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim Rehberlik ve Danışma Hizmetleri Genel Müdürlüğüne, aynı yer Genel Müdür Yardımcısı Ali Haydar SILDIROĞLU atandı.

5-Bayındırlık ve İskan Bakanlığı İller Bankası Genel Müdürlüğü Trabzon 17 nci Bölge Müdürü Ziya Onur BAKİ başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alındı. Bu suretle boşalan 1 inci derece kadrolu + 3000 ek göstergeli Trabzon 17 nci Bölge Müdürlüğüne Ensar AKTAŞ atandı.

6-Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Köy Hizmetleri Genel Müdürlüğü Sivas 5 inci Bölge Müdürlüğüne, Sivas İl Müdürlüğünde İnşaat Mühendisi Hamdi ÖZBEK atandı.

7-Tarım ve Köyişleri Bakanlığı Kayseri Köy Hizmetleri 4 üncü Bölge Müdürü Cahit DURSUN başka bir göreve atanmak üzere bu görevinden alındı.Bu suretle boşalan 1 inci derece kadrolu ve + 3000 ek göstergeli Kayseri 4 üncü Bölge Müdürlüğüne, aynı yerde Kimya Mühendisi Ahmet GENGEÇ atandı.

8-Kültür ve Turizm Bakanlığı Kültür Varlıkları ve Müzeler Genel Müdür Yardımcılığına, İlhan KAYMAZ atandı.

9-Çevre ve Orman Bakanlığı Bakanlık Müşavirliğine Varol KARA atandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber