Kayseri'de yolcu otobüsü devrildi: 14 yaralı

Kayseri'deki buzlanma nedeniyle meydana gelen kazada 14 kişi yaralandı.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 05 Aralık 2012 09:56, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Edinilen bilgiye göre Malatya'ya gitmek üzere Kayseri Şehir Terminali'nden çıkan 34 YTT 99 plakalı yolcu otobüsü, Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı'nda yolun kaygan olması nedeniyle devrildi. Yaralanan 12 kişi ile şoför, aracın ön camı kırılarak dışarı çıkarılabildi. Yaralılar, olay yerine gelen 112 ambulansları ile Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi ile özel hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

ALPARSLAN ÖTÜKEN-(İHA)

Kaza, merkez Kocasinan İlçesi Erkilet mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı'ndaki Kuzey Çevreyolu çıkışında saat 07.30 sıralarında meydana geldi.

Ankara'dan Malatya yönüne giden Abdurrahman Gürbüz yönetimindeki 34 YTT 99 plakalı yolcu otobüsü, yoldaki buzlanmanın etkisiyle kontrolden çıkarak devrildi. Kazada, otobüste bulunan 25 yolcudan 14'ü yaralandı. Yaralılar, Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı.

Kazayı hafif yaralı olarak atlatan yolculardan Bese ve Kudret Engin, Ahmet Yavuz Seray, Münevver ve Abdullah Nogay, İzzet Özer, Hacı Karakoç, Süleyman Sümer, Ahmet Kılıç, Ayşe Önal, Belma Çetinkaya, Zühre Yıldırım, Sultan Yücekaya, Hüseyin Cabul tedavilerinin tamamlanması ardından bir başka otobüsle Malatya'ya gönderildi.

Faruk ÇUHADAROĞLU (DHA)

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber