Konyaaltı Semt Meydanı'ndaki kafe, şehit ailelerine yüzde 50 indirim yapacak

Antalya Konyaaltı Liman Mahallesi'nde inşaatı devam eden, Semt Meydanı'na yapılan kafeteryadan şehit aileleri, gaziler, emekliler, 65 yaş üstü ve engelli vatandaşlar yüzde 50 indirimli yararlanacak.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 05 Aralık 2012 18:02, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, yaptığı açıklamada, meydanın çok yakında hizmet vermeye başlayacağını belirtti. Başkan Böcek, 5 bin 790 metrekarelik alan üzerine planlanan Semt Meydanı'nın, vatandaşların buluşma noktası olacağını ifade etti. Vatandaşların toplanıp, sohbet edebileceği meydana bir de kafeterya yapıldığını bildiren Böcek, "Buradan şehit aileleri, gaziler, emekliler, 65 yaş üstü vatandaşlar ve engelli kardeşlerimizin yüzde 50 indirimli yararlanabilecek. Alanın her mevsim kullanılabilmesi için üzeri 500 metrekarelik asma germe sistemiyle gölgelendirildi.? diye konuştu.

Aydınlatma sistemi ile gece kullanımına da açık olacak semt meydanında süs havuzu, oturma alanları, 10 metre yüksekliğinde saat kulesi ve pergolaların yapıldığını aktaran Böcek, meydanın yakında hizmete sunulacağını açıkladı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber