Askerden gelen genç, av tüfeğiyle vuruldu

Sivas'ın Suşehri ilçesinde kahvehanede ocakçı olarak çalışan bir kişi, silahlı saldırı sonucu ağır yaralandı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Aralık 2012 00:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Edinilen bilgiye göre, Yeni mahalle Mehmet Akif Sokak'ta bulunan kahvehanede akrabasına yardım eden 21 yaşındaki Ö.Y., kimliği belirlenemeyen kişi veya kişiler tarafından av tüfeği ile üç el ateş edilerek vuruldu. Gürültünün ilk başta ocakta doğalgaz patlaması olduğunu sanan kahvehane sahibi ve müşteriler, Ö. Y.'nin ?vuruldum' diye bağırması üzerine durumu fark etti. Kolundan ve omzundan yaralanan Ö. Y., sağlık ekipleri tarafından Suşehri Devlet Hastanesi acil servisine kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından Ö. Y., Cumhuriyet Üniversitesi Tıp fakültesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne sevk edildi.

Olayın ardından kahvehanede oturan vatandaşlar yaşadıklarını şaşkınlıkla anlatırken, üç el silah sesi duyduklarını söyledi. Kahvehanede çalışan İbrahim Kılıç, ?Ö. Y. çay kazanında ocakçı olarak çalışıyordu. Ben de sipariş almak için yanına gittim ve bir patlama sesi geldi. Biz ilk başta silah olduğunu fark etmedik. Daha sonra iki el daha aynı sesi duyunca Ö. Y.'nin ?Vuruldum' diye bağırmasından sonra durumu anladık. Kimin yaptığını görmedik, tüfekle ateş ettiğini ise dışarıda bulunan boş fişekten anladık. Ö. Y. askerden yeni geldi ve bizle çalışmaya başladı? ifadelerini kullandı.

Öte yandan, olay yerine gelen Suşehri Emniyet Müdürlüğü ekipleri çevrede güvenlik önlemleri alarak incelemelerde bulundu.

Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü belirtildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber