6 Aralık 2012'den önemli gündem başlıkları

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Aralık 2012 09:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Cumhurbaşkanı Gül'ün programı

- Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, saat 10.30'da Erbil Türkmenleri heyetini Çankaya Köşkü'nde kabul edecek, saat 11.30'da Pakistan Senatosu Dışişleri, Keşmir ve Gilgit-Baltistan Daimi Komisyonu Başkanı Hacı Muhammed Adil'i kabul edecek, saat 14.00'da MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ı kabul edecek.

TBMM Başkanı Çiçek'in programı

- TBMM Başkanı Cemil Çiçek, saat 14.30'da Pakistan Parlamentosu Dışişleri Keşmir ve Gilgit Baltistan Komisyonu Başkanı Hacı Muhammed Adil'i kabul edecek.

Başbakan Erdoğan'ın programı

- Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, saat 10.00'da İstanbul Kongre Merkezi'nde ''Türkiye İnovasyon Haftası''nın açılış programına katılacak, saat 15.00'da Somali Cumhurbaşkanı Hasan Şeyh Mahmud ile İstanbul ofisinde görüşecek, saat 17.00'da Bosna-Hersek Üçlü Devlet Başkanlığı Konseyi'nin Boşnak üyesi Bakir İzzetbegoviç ile görüşecek.

TBMM gündemi

- TBMM Genel Kurul'da, saat 14.00'da, Sermaye Piyasası Kanunu Tasarısı'nın görüşmelerine devam edilecek.

- CHP Genel Başkanı Gürsel Tekin, saat 11.30'da basın toplantısı düzenleyecek.

- AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık, saat 11.00'da basın toplantısı düzenleyecek.

Başbakan yardımcıları ve bakanların programları

- Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, saat 11.00'da Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan ile KOZA Şiddeti Önleme ve İzleme Merkezi'nin açılışını yapacak.

- Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, saat 10.00'da ''Ankara Kalkınma Ajansı 2012 Yılı Mali Destek Programları'' tanıtım toplantısına katılacak.

- Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, saat 10.30'da Türkiye-Cibuti KEK Toplantısı ile mutabakat zabtı imza törenine katılacak, saat 19.00'da Finlandiya'nın resmi gün kutlama programına katılacak.

- Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Antalya'da saat 10.00'da Türkiye Haber İş Sendikası 50. Kuruluş yıl dönümü programı'na katılacak. Programın ardından Ankara'ya dönecek olan Yıldırım, saat 19.30'da İNTES ve Türkiye Müteahhitler Birliği'nce düzenlenen akşam yemeğine katılacak.

- Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, saat 10.00'da Four Seasons Hotel'de(Sultanahmet) Hazar Formu 2012 konulu programa katılacak, saat 19.00'da Four Seasons Hotel'de (Sultanahmet) Hazar ödülleri törenine katılacak.

- Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, saat 10.00'da İstanbul Kongre Merkezi'nde Türkiye İnovasyon Haftası nedeniyle düzenlenen toplantıya katılacak, saat 17.00'da Conrad Otel'de düzenlenen Türkiye-Somali Ticaret ve Yatırım Forumu'na katılacak.

- Gümrük ve Ticaret Bakanı Sayın Hayati Yazıcı, saat 10.00'da Grand Hyatt Otel'de ?Finans Sektöründe Tüketici Hukuku ve Uygulama Alanları Sempozyumu'na katılacak.

Basın toplantısı, tören, eylem, panel, toplantı, görüşme, ziyaret

- Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu Başkanı Tayfun Acarer, saat 10.00'da Elektromanyetik Yoğunluk Panelinde konuşacak.

- ?Bursa Entegre Sağlık Kampüsü Yapım İşleri ile Ürün ve Hizmetlerin Temin Edilmesi İşi? ihalesi kapsamında Sağlık Bakanlığı tarafından, saat 14.00'da ?Açık Eksiltme? ihalesi yapılacak.

- Katar Ankara Büyükelçisi Abdul Razzak Al ? Abdul Ghani, saat 19.00'da ülkesinin Milli Günü dolayısıyla resepsiyon verecek.

- Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Araştırma ve Uygulama Merkezi, saat 09.30'da ?21. Yüzyıl İçin Planlama Kurultayı? düzenleyecek.

- Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu?, saat 09.45'te Ankara Adliyesi önünde basın açıklaması yapacak.

- Atasay Kuyumculuk geleneksel?Altın Çadır Günleri? saat 08.00'da Atasay'ın Yenibosna Fabrika Satış Mağazası'nda, başlayacak bir çok ürün uygun fiyata satışa sunulacak.

- İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, saat 10.30'da açıklama yapacak.

- İstanbul Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, saat 11.00'da açıklama yapacak.

- CHP İstanbul Milletvekili ve KİT Komisyonu Üyesi Aykut Erdoğdu ile CHP Gaziantep Milletvekili Mehmet Şeker saat 11.00'da CHP İstanbul İl Merkezi'nde TOKİ ile ilgili yeni yolsuzluk belgelerini açıklayacakları basın toplantısı düzenleyecek.

- EYAFEXPO-Engelsiz Yaşam Fuarı, saat:13.00'da İstanbul Fuar Merkezi 11. Hol'de ziyaretçiler ile buluşacak.

- HDK, İstanbul Gençlik Meclisi, saat 19.00'da Taksim Tünel'de 2009 yılında öldürülen Dicle Üniversitesi öğrencisi Aydın Erdem'i BDP Milletvekili Sebahat Tuncel'in katılımıyla anacak.

- Kağıthane Belediyesi, saat 19.30'da Kağıthane Şehir Müzesi?nde Prof. Dr. İlber Ortaylı'nın katılımıyla Hasbahçe Söyleşilerinin birincisi gerçekleştirecek.

SPOR GÜNDEMİ

---------------------------

- Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur kura çekimi saat 12.00'de Olimpiyatevi'nde gerçekleştirilecek.

- Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi C Grubu 6. hafta mücadelesinde, Almanya temsilcisi Borussia Mönchengladbach ile saat 20.00'de karşı karşıya gelecek.

- Beşiktaş'ta "BJK Futbolda Yeniden Yapılandırma Projesi" sunumu saat 10.30'da Ataköy Sheraton Hotel'de yapılacak.

- Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında Eskişehirspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını saat 20.00'de basına kapalı yapacağı antrenman ile tamamlayacak.

- MedicalPark Antalyaspor Akhisar hazırlıklarına saat 10.30'da Hasan Subaşı Tesislerinde devam edecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber