Hırsızlar çalmak için sıraya girdi

Adana'da gece işçilerin çalıştığı sırada unlu mamul satılan iş yerine 4 dakika arayla iki farklı hırsızın girip cep telefonu ve para çalma anı, güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 06 Aralık 2012 09:35, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Olay, 2 Aralık 2012 Pazar günü merkez Seyhan ilçesi Namık Kemal Mahallesi'nde bulunan unlu mamul satılan iş yerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, işçiler imalathanede çalışırken, saatler 03.16'yı gösterdiğinde M.A. (16) ile M.S. (16) adlı çocuklar, açık unutulan kapıdan iş yerine girdi. Yazar kasayı açmaya çalışan ancak başarılı olamayan çocuklar, masa üzerindeki bozuk paraları alıp gittiler.

İki çocuk 1 dakika sonra tekrar gelerek yazar kasayı bir kez daha açmaya çalıştı ancak başarılı olamayıp tekrar gitti. Ancak yazar kasayı açmaya kararlı olan hırsızlar, bu kez 3 dakika sonra tekrar yazar kasanın yanına geldi. Ancak hırsızlar yine yazar kasayı açamayarak masa üzerindeki bozuk paralardan alıp kayıplara karıştı. Masanın üzerindeki bozuk para tabağında 10 kuruş kaldı.

Çocuk hırsızlardan 4 dakika sonra ise K.A. adlı kişi, iş yerine gelerek yazar kasaya yöneldi. Çok sakin olduğu görülen hırsız, önce çocukların almadığı para tabağındaki 10 kuruşu cebine koydu. Daha sonra çok sakin bir şekilde etrafa izleyen şahıs, çocukların fark edemediği cep telefonunu alıp iş yerinden ayrıldı. Bu arada, iş yerinden kimse hırsızlık olaylarını fark etmedi. Bu anlar, iş yerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Bir süre sonra çalışanlar kasaya geldiklerinde cep telefonunun olmadığını fark etti. Güvenlik kamerasını inceleyen çalışanlar, polise haber verdi.

Polis, güvenlik kamerasını inceleyerek kısa sürede hırsızları yakalayıp adliyeye sevk etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber