Kayıp kızının bulunması için Vali Cerrah'tan yardım bekliyor

Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde Tırpan ailesi, ekmek almaya çıkan ve bir daha geri dönmeyen kızlarını arıyorlar. Baba Asım Tırpan, kızının bulunması için Vali Celalettin Cerrah'tan yardım bekliyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Aralık 2012 11:48, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Cemalpaşa Mahallesi'nde ikamet eden Asım Tırpan, 13 yaşındaki kızı Gamze'nin evden ekmek almaya gidiyorum diye çıktığını ve bir daha dönmediğini söyledi.

Kızının 2 hafta önce Osmaniye Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'nden çıkararak yanlarına aldıklarını söyleyen baba Tırpan, "Kızım sosyal hizmetlerde kaldığı sürece psikolojisi bozulmuş. Oradan ayrılan bazı kızlarla dışarıda buluşalım diye sözleşmişler. Kızım yanımızda 2 gün kaldı, okuluna gidip geliyordu. Kaybolduğu gün evde küçük kızım Merve vardı. Merve'ye ekmek almaya gidiyorum demiş ve çıkmış."dedi.

Kızının kötü niyetli kişilerin eline düşmesinden korktuğunu söyleyen baba Asım Tırpan "Hayatından endişe ediyorum. Vali Celalettin Cerrah'tan yardım bekliyorum. Kızım bir şebekenin eline de düşmüş olabilir. Kızımın bulunmasını istiyorum." diye konuştu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber