Gündüz vakti hastaneden LCD çalıp, elini kolunu sallayarak dışarı çıktı

Başkent'te bir devlet hastanesine giren hırsızlık zanlısı, duvarda asılı olan LCD televizyonu titizlikle yerinden söküp yanında getirdiği çöp poşetine koydu.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Aralık 2012 13:07, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Omzuna aldığı televizyonla birlikte elini kolunu sallayıp hastaneden ayrılan zanlı, güvenlik kameralarına yakalandı.

Kameralara yansıyan görüntülerde Melih Orçun Ç. isimli zanlı, bir devlet hastanesine giriyor. Hastane içerisinde bir süre dolaşan zanlı, bir kapıdan içeri giriyor. Zanlı daha sonra LCD televizyon bulunan bekleme salonunda duruyor. Bu sırada 2 görevlinin sedyede bulunan hastayla koridordan geçtiği görülüyor. Etrafına göz gezdiren zanlı, kimsenin olmadığı bir sırada yanında getirdiği ve kemerine sıkıştırdığı çöp poşetini çıkarıyor.

LCD televizyona yaklaşan zanlı, önce televizyonun arkasını inceliyor. Bekleme salonundaki oturakların üzerine çıkan zanlı, televizyonu bulunduğu yerden titizlikle söküyor. Melih Orçun Ç. aynı titizlikle LCD'yi yanında getirdiği çöp poşetine koyuyor. Melih Orçun Ç., daha sonra LCD televizyonla elini kolunu sallayarak hastaneden çıkıyor. Hastane bahçesinde de kameralara takılan zanlı, omzuna aldığı LCD ile gözden kayboluyor.

Görüntüleri inceleyen hırsızlık masası dedektifleri, hastane soyguncusunu da kısa sürede yakaladı. Mahkemeye sevk edilen zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber