Soğuksu Mahallesi'nin cami yeri sorunu çözüldü

Ahi Evren Kalp Damar Hastalıkları Hastanesi'nin kuzey tarafında bulunan ve sağlık bakanlığına tahsisli alanın cami ve katlı otopark olarak plana işlenmesini oy birliği ile kabul etti.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Aralık 2012 18:48, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Trabzon Belediye Meclisi, Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu başkanlığında gerçekleştirdiği Aralık ayı son toplantısında, Ahi Evren Kalp Damar Hastalıkları Hastanesi'nin kuzey tarafında bulunan ve sağlık bakanlığına tahsisli alanın cami ve katlı otopark olarak plana işlenmesini oy birliği ile kabul etti.

Böylece, daha önce yapımına başlanan ve Kanuni Bulvarı genişleme alanı içerisinde kalarak inşaatı durdurulan cami yıkılarak, yerine Ahi Evren Kalp Damar Hastalıkları Hastanesi'nin kuzey tarafında bulunan hıfzıssıhha eski binasının bulunduğu alanda yeni bir cami yapılacak.

Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Kanuni Bulvarının genişleme alanı içerisinde kalarak inşaatı durdurulan camiyi başka bir yerde yaparak bölgenin ihtiyacını karşılamak amacıyla Ahi Evren Kalp ve Damar Hastalıkları Hastanesi'nin kuzey tarafında bulunan bin 947 metre karelik alanda cami yapılması için belediye meclisinin oy birliği ile karar aldığın kaydetti. Söz konusu alanda inşa edilecek caminin altına ise katlı otopark yapılacağını ifade eden Gümrükçüoğlu, bu şekilde bölgenin cami ve otopark ihtiyacı giderilmiş olacağını dile getirdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber