Kuşadalı Rehber Fotoğraflarını Travel Turkey Fuarında sergiliyor

Kuşadası Profesyonel Turist Rehberler Derneği (KURED) eski başkanı olan Ali Karapınar uzun süredir mesleğinde çektiği çeşitli fotoğrafları İzmir'de gerçekleştirilen ?Travel Turkey İzmir? fuarında sergiliyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Aralık 2012 08:45, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Geçmişte uzun bir süre gazetecilikte yapan Ali Karapınar, fotoğraf çekme tutkusunu şu an yürüttüğü profesyonel turist rehberliği mesleğinde de ihmal etmeyip çektiği fotoğrafları İzmir'de gerçekleştirilen ?Travel Turkey İzmir? fuarında sergiliyor. Karapınar, Anadolu turlarında turistlerin fotoğraf çekmeleri için mola verdikleri yerlerde kendisinin de çekmiş olduğu fotoğraflardan oluşan kişisel fotoğraf sergisini Travel Turkey İzmir fuarında açtı. Karapınar bu sergi de 40 fotoğrafını sergiliyor.

Profesyonel Turist Rehberi Ali Karapınar, en büyük hobisinin fotoğraf çekmek olduğunu belirterek ? Sergim, Anadolu turlarımda turistlere fotoğraf çekmeleri için mola verdiğimde çektiğim fotoğraflardan oluşuyor. Çektiğim fotoğrafları fuara gelen vatandaşlarla paylaşmak istedim ve fuarda Hol 4'te bulunan A150 numaralı stantta sergiliyorum. Vatandaşlarımızında ilgisinden gayet memnunum? dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber