Mobese görüntüleri sürücü hatalarını gözler önüne serdi

Osmaniye'de mobese kameralarının kaydettiği görüntüler, trafik kazalarında sürücülerin yapmış olduğu hataları gözler önüne seriyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Aralık 2012 14:51, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kameralara 15 trafik kazası ve ilginç görüntüler yansıdı. Ağırlıklı olarak motosiklet kazalarının yer aldığı görüntülerde, sürücülerinin kask kullanması herhangi bir can kaybının olmasını önlüyor.

Görüntülerde, Devlet Bahçeli Bulvarı ışıklı kavşakta motosikletin minibüs ile çarpışması yer alıyor. İmamı Azam Camisi kavşağında meydana gelen kazada ise motosiklet ile otomobil çarpışıyor. Her iki kazada da motosiklet sürücülerinin yaralandığı bildirildi.

PTT kavşağında motosiklet ile bisikletin çarpıştığı kazada sürücüler yaralandı. D-400 karayolu petroller kavşağında kırmızı ışık ihlali yapan elektrikli bisiklet sürücüsüne otomobilin çarpması da saniye saniye mobese kameraları tarafından tarafından kaydediliyor.

Mobese, Yedi Ocak Mahallesinde motosiklet sürücüsünün minibüse çarpma anını görüntüledi. Kazada sürücü ve motosikletteki bir yolcu yaralandı.

Karacalar köprüsünde seyir halindeki motosikletin, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle devrilmesi ilginç bir görüntü oluşturdu.

Minibüsün, Remzi Özer hemzemin geçidinde bariyer ihlalinin hemen sonrasında trenin geçiş yapması da mobese kameralarınca kaydedildi. Musa Şahin Bulvarı'nda bir motosikletin ışık ihlali yapan TIR'a çarpması sonucu bir kişi.

Mobese kameraları Remzi Özer hemzemin geçitte ilginç bir görüntü kaydetti. Görüntüde, hemzemin geçitte bekleyen iki kişinin tablayı bırakarak oynaması, bir at arabasının hemzemin geçit bariyerini kırması yer alıyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber