Şehzade Mehmet Eğitim Kurumları Basın Onur Ödülleri Yarışması düzenlenecek

Manisa'daki Özel Şehzade Eğitim Kurumları, Manisa Gazeteciler Cemiyeti'nin katkılarıyla Şehzade Mehmet Eğitim Kurumları Basın Onur Ödülleri Yarışması düzenleyecek.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 08 Aralık 2012 18:56, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Beş kategoride düzenlenecek yarışmaya il merkezi ve ilçelerde görev yapan gazeteciler, 1 Ocak 2012 ile 4 Ocak 2013 arasındaki eserleriyle katılabilecek.

Özel Şehzade Eğitim Kurumları Genel Müdürü Giray Kara, Şehzade Mehmet İlköğretim Okulu Müdürü Muzaffer Yılmaz ile birlikte ilköğretim okulunda bir basın toplantısı düzenleyerek yarışma hakkında bilgi verdi. Kara, yarışmanın "Kardeşlik ve Birlikte Yaşam" temalı fotoğraf, en güzel eğitim haberi, sporda centilmenlik, röportaj ve köşe yazısı ile en güzel birinci sayfa tasarımı kategorilerinde yapılacağını söyledi. Katılacak eserlerin, 4 Ocak 2013 Cuma gününe kadar Şehzade Mehmet Eğitim Kurumları Keçiliköy Yerleşkesi Basın Bürosu'na teslim edilmesi gerektiğini aktaran Genel Müdür Kara, her yarışmacının en fazla iki kategori veya temada katılabileceklerini söyledi. İlk üçe girecek eserlere elde edilecek derecelere göre ödül olarak tablet biligisayar ve plaket verileceğini aktaran Kara, "Geçen yıl birincisi düzenlediğimiz onur ödülleri töreninde yarışma düzenlememiştik, bu seneki programımızda düzenliyoruz. İnşallah bu onur ödüllerini gelenek haline getireceğiz." dedi. Giray Kara, yarışmanın ödül töreninin 12 Ocak 2013 Cumartesi saat 19.00'da Şehzade Mehmet Eğitim Kurumları Keçiliköy Yerleşkesi konferans salonunda düzenleneceğini bildirdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber