Emniyet kemeri taktılar, kazadan yara almadan kurtuldular

Şişli'de, içinde biri çocuk 5 kişinin bulunduğu cip, bariyerlere çarparak takla attı. Ters dönen araçta büyük hasar oluştu. Emniyet kemeri takılı olan 5 kişi kazayı burnu bile kanamadan atlattı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Aralık 2012 11:57, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kaza, D-100 Karayolu Okmeydanı mevkisinde saat 09.30 sıralarında meydana geldi. İddialara göre, Uğur Osman Şahinkaya eşi Emine, 1,5 yaşındaki çocukları Ecrin'i de yanlarına alarak Ayşegül ve Kahraman Kurtulmuş çiftiyle birlikte balık tutmak için 34 CPA 20 ciple İstanbul Boğazı'na doğru yola çıktı. Sürücü Uğur Osman Şahinkaya, Okmeydanı Çevreyolu ayırımına hızlı girince direksiyon hakimiyetine kaybetti. Kontrolden çıkan araç bariyere çarptıktan sonra takla attı. İçinde 5 kişinin bulunduğu cip ters dönerek durabildi. Kazayı gören vatandaşlar, itfaiye ve sağlık ekiplerine haber vererek, kazazedelerin yardımına koştu. İtfaiye, ambulans ve polis ekipleri kısa sürede olay yerine geldi. Araçtan çıkartılan şahıslar ambulansta sağlık kontrolünden geçirildi. Yapılan kontrolde araçta bulunan 5 kişinin de emniyet kemerlerinin takılı olduğu için yaralanmadıkları anlaşıldı. 1,5 yaşındaki Ecrin ile annesi Emine Şahinkaya soğukta üşümemeleri ve tedbir amacıyla ambulansın içerisinde bekletildi.

Kaza sebebiyle D-100 Karayolu Çevreyolu ayırımı bir süre trafiğe kapatıldı. Belediye görevlilerinin yolu temizlemesinin ardından trafik kontrollü olarak sağlanmaya başlandı. Takla atarak yeşillik alana düşen aracın kaldırılmasıyla da trafik normali döndü.

Öte yandan, kaza yapan cipin hız göstergesinin saatte 110 kilometre göstermesi dikkat çekti. Trafik ekipleri ise hız göstergesinin tek başına sağlıklı bilgi veremeyebileceğini belirtti. Kaza yapan cipte büyük çapta maddi hasar oluşmasına rağmen hava yastıklarının açılmaması ise dikkatlerden kaçmadı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber