Takı tasarım kursuna büyük ilgi

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları (SAMEK), 13 ayrı merkezde eğitim vermeye devam ediyor.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 09 Aralık 2012 15:48, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Güzel sanatlar, geleneksel sanatlar, el sanatları, müzik, dil, diksiyon ve bilgisayar eğitimleri kapsamında 48 farklı branşta eğitimlerini sürdüren SAMEK'te, el sanatları kategorisindeki en çok ilgiyi takı tasarım kursu görüyor.

Takı tasarım kursu hakkında bilgi veren Takı Tasarımı ve Ev Aksesuarları Eğitmeni Semra Günder, hanımların kursa büyük ilgi gösterdiğini belirtti. Bugüne kadar yüzlerce hanımın kursa gelip mezun olduğunu ifade eden Günder, ?Kurslarımıza katılan hanımlar boş vakitlerini değerlendiriyorlar. Gerektiğinde yaptıkları ürünleri hediye etme ve satışa sunma fırsatları da oluyor.? dedi.

Kurs öğrencilerinden Esra Öçalan ise kursta takı tasarımını öğrendiklerini, dolayısıyla artık bir meslek sahibi olduklarını ifade ederek, ?Bizler evimizde oturmaktansa kurslara katılarak yeni alanlarda kendimizi geliştirme olanağı bulduk. Belediyeye, böyle bir imkanı sağladığı için teşekkür ediyoruz.? diye konuştu. Asuman Gerel ise kurslarda her türlü imkanın kendilerine sağlandığını dile getirdi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber