Kitap gelirleri dev öğrencilere

Vali Halil İbrahim Daşöz, 251 Bin Dev Öğrenci Projesi kapsamında Özel Turgutlu Mustafa Kocatürk Koleji 5. Sınıf öğrencisi Ecesu Can'ın yazdığı 'Gökkuşağının Yedi Rengi' şiir kitabının tanıtım ve imza gününe katıldı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Aralık 2012 21:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Özel Kocatürk Koleji toplantı Salonu'nda düzenlenen törene Vali Halil İbrahim Daşöz, Turgutlu Belediye Başkanı Serhat Orhan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ölmez, Kocatürk Koleji Kurucu Mustafa Kocatürk, Özel Kocatürk Koleji öğretmenleri ve öğrencileri ile bazı okul müdürleri katıldı. Törende Kocatürk Koleji 5.sınıf öğrencilerinden Ecesu Can, yazdığı şiir kitabı "Gökkuşağının Yedi Rengi'

tanıtımını yaptı. Ecesu Can, yazdığı şiir kitabını imzalayıp Vali Daşöz'e takdim etti. Ayrıca önceki yıl Kocatürk Kolejinden mezun olan ve şiir kitabı yayınlayan Hülya Ercan da Vali Daşöz'e, 'Hayat' isimli şiir kitabını hediye etti.

Törende daha sonra okulun matematik proje yarışmasında dereceye giren öğrencilere hediyeler veren Vali Daşöz, Özel Kocatürk Koleji'nin faaliyetleriyle ve başarılarıyla mutluluk duyuyoruz ifadelerini kullandı. Kocatürk Koleji Kurucusu Mustafa Kocatürk, günün anısına Vali Halil İbrahim Daşöz'e bir plaket takdim etti.

Törende konuşan Vali Daşöz: " 251 Bin Dev Öğrenci Projesinin hayata geçişini memnuniyetle izliyorum. Bu büyük yüreklerden böyle başarılı ve takdir edilesi projeler karşısında oldukça mutlu oluyorum. Ancak eğitimde her şey sınav ve skorsal başarılara endeksli olmamalı ve çocuklarımız sosyal toplum bilinciyle yetiştirilmeli. Başarı, mutlulukla pekişiyorsa anlam kazanıyordur. Hayatın her alanında herkes bir öğrenci ve bir öğretmendir. Çocuklarımıza, dev yürekli öğrencilerimize, öz sevgisi ve yeterlilik duygusunu mutlaka aşılamalıyız. Kocatürk Kolejinin başta kurucusu olmak üzere tüm eğitimcilerine teşekkür ediyorum ve başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Törenin ardından Vali Daşöz, öğrencilerle birlikte okulun yemek hanesinde yemek sırasını geçerek, yemeğini kendisi alıp, öğrencilerle birlikte öğle yemeği yedi.

Özel Kocatürk Koleji'nde ki programdan sonra Vali Daşöz, Turgutlu Cumhuriyet İlk ve Orta Okulunda düzenlenen aşure etkinliğine katıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber