Minibüsçünün borç intiharı

Denizli"de minibüsçülük yapan Ahmet Görgülü, iddialara göre bankadan çektiği kredinin taksitlerini ödeyemeyince intihar etti.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Aralık 2012 15:09, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Evler Hattı'nda minibüsçülük yapan 59 yaşındaki Ahmet Görgülü, geçen aylarda bankadan kredi çekti. Adalet Mahallesi 10130 Sokak No:18 4.'üncü katında oturan 2 çocuk babası Görgülü, dün gece evin tavanına kendini astı. Minibüs hattı için bankadan çektiği kredinin taksitlerini ödeyemediği için bunalıma girdiği iddia edilen Ahmet Görgülü'nün intihar haberi meslektaşlarını yasa boğdu. 1200 Evler Minibüs Hattı'nda toplanan minibüsçüler araçlarına siyah kurdele bağlayarak durumu protesto etti. Minibüsçülerin yaşanan son güzergah değişikliğinin ardından sıkıntı yaşadığını belirten minibüsçü Mustafa Öz, ?Arkadaşımız ekonomik sıkıntılar yaşadığı için maalesef intihar etti. Bu güzergah değişikliği ile ilgili yukarıda yer alan kişilerin önlem almasını istiyoruz. Ekonomisi kötüye gidince borçlarını ödeyemedi. Çok iyi bir arkadaştı. Sevilen bir kişiydi durakta. Güzergahlarımız değişmezse bu intiharların arkası gelir diye korkuyoruz. Bir an önce bu duruma çözüm bulunmalı? dedi. Diğer bir minibüsçü Mehmet Daloğlu ise duraktaki herkesin borcu olduğunu belirterek, ? Ahmet çok iyi bir arkadaşımızdı. Ekonomik sıkıntılarını bize de anlatırdı. Ayda 3 bin TL'den fazla para ödemesi vardı. Ödeyemeyince böyle oldu. Son olarak çareyi intiharda buldu. Bir an önce çözüm bulunsun? diye konuştu.

Evli ve iki çocuk babası 59 yaşındaki Ahmet Görgülü'nün cenaze namazı Ulu Cami'de kılındı. Minibüsçülerin de katıldığı cenaze namazının ardından Görgülü, Gümüşler Mezarlığı'nda defnedildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber