Nevşehirli hanımlar Bosna'ya hayran kaldı

Nevşehir'de faaliyet gösteren Kınalı Eller Derneği, yaptığı organizasyonla şehirde yaşayan hanımlar, Osmanlı yadigarı Bosna Hersek'i ziyaret etme fırsatı buldu. Geziye, 18 kişi katıldı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 14 Aralık 2012 18:29, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kınalı Eller Derneği Başkanı Seçil Yılmaz, 4 gün süren gezi hakkında bilgi verdi. Yılmaz, gezi ile Nevşehirli hanımlara yurt dışına çıkma heyecanı ile birlikte yakın bir zaman öncesinde Sırpların yaptığı zulümlerin yaralarını yeni yeni sarmaya çalışan Bosna Hersek'i görme fırsatı verdiklerini söyledi. Yılmaz, "Gezimiz çok güzel geçti. Katılımcıların tamamı memleketimize memnuniyetle döndü. Her köşesinde Osmanlı izleri taşıyan, tarihi ve doğal güzellikleriyle eşsiz bir ülke olan Bosna Hersek'te hala Türklere olan kardeşlik duygularını da bizzat yaşadık. Havaalanından ülkeye indiğimiz ilk andan dönüş için uçağa bindiğimiz ana kadar Bosnalı kardeş hanımlar hep bizlere sevgi ve saygılarını gösterdi.? dedi.

Geziye katılanlardan Bank Asya Nevşehir Şube Müdürü Zuhal Vurdem, organizasyonu ve ülkeyi çok beğendiğini, ailesi ile bir daha gitmek istediğini belirtti.

Gezi, 4 gün sürdü.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber