Beklenen kar nihayet yağdı

Ordu'nun kayak merkezinin bulunduğu Çambaşı Yaylasına'na beklenen kar yağdı. Kar kalınlığı 30 santimetreye ulaşırken, kayakçılar yaylaya çıkmaya başladı.

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Aralık 2012 13:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kabadüz Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü Yakup Karataş, yağan karla Çambaşı Kış Sporları Kayak Merkezinin hiçbir eksiğinin kalmadığını tüm kayak severleri Çambaşı Yaylasına beklediğini söyledi.

Köylere Hizmet Götürme Birliği olarak yapım işini yürüttükleri Çambaşı Kış Sporları Kayak Merkezi'nin birlikçe ihalesinin yapıldığını hatırlatan Karataş, ?Gerçekleşen ihale sonrası yüklenici firma tarafından en kısa süre içerisinde sahada çalışmalar başlayacak? dedi.

Çambaşı Kayak Merkezinde sezon öncesinde ciddi çalışmalar yaptıklarını aktaran Karataş, şunları kaydetti: ?Bu kış Çambaşı Kayak Merkezi'nde kayak sporuna gönül verenlere kafeterya ortamı hazırladık. Bayblift güzergâhı genişletilerek pistler daha düzenli ve kontrollü bir hale getirildi. Vatandaşlarımız ihaleyi, kayak merkezinin ne zaman hazırlanacağını merak ediyorlardı. Bunların hepsini bir bir tamamladık. Ardından ne zaman kar yağacak diye konuşulurken çok şükür kar da yağdı. Şimdi hiçbir eksiğimiz kalmadı. Biz burada sahamızla, bölgemizle, kafeterya hizmetlerimizle hazırız. Tüm halkımızı Çambaşı Kayak Merkezine bekliyoruz ve davet ediyoruz.?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber