Aldırmaz, ASKİ'nin çalışma yaptığı mahallede kurban kesilerek karşılandı

Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Adana Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) Genel Müdürlüğü'nün kanalizasyon ve yağmur suyu tahliye sistemi çalışması yaptığı Yüreğir'in Dervişler Mahallesi'nde kurban kesilerek karşılandı.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 16 Aralık 2012 17:44, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Dervişler Mahallesi Yaşar Doğu Caddesi'nde Büyükşehir Belediyesi ASKİ Genel Müdürlüğü'nün başlattığı çalışmaları denetleyen ve bilgi alan Zihni Aldırmaz, burada Muhtarlar Birliği Adana Şube Başkanı Soner Şimşir, Muhtarlar Birliği Seyhan İlçe Başkanı Adem Çetin, Dervişler Mahallesi Muhtarı Hacı Demiray, çok sayıda muhtar ve vatandaşlar tarafından karşılandı.

Mahalleye gelişinde kurban kesilerek karşılanan Zihni Aldırmaz, birlikte, el ele vererek daha iyi şeyler başaracaklarına olan inancını belirtti. Belediyenin gelirleri ve imkanları arttıkça hizmetin de katlanarak büyüyeceğini ifade eden Aldırmaz, ?Size mahcup olmamak için elimizden geleni yapıyoruz. Burada çok önemli bir altyapı çalışması yapılıyor. Eskiyen sistem yenileniyor ve yeni sistemde en iyi malzemeler kullanılıyor. Aynı zamanda iş güvenliği açısından olası bir göçüğe karşı çelik bariyer kullanılarak çalışanların güvenliği düşünülüyor.? dedi.

Dervişler Mahallesi Muhtarı Hacı Demiray da yapılan hizmetten dolayı mahalle halkı adına Zihni Aldırmaz'a teşekkür etti.

Tahsilli Mahallesi Muhtarı Resul Berk ise trilyonluk yatırımların toprağa gömüldüğünü ama halkın bu hizmetlerin değerini daha sonra anladığını kaydetti. Resul Berk, Zihni Aldırmaz'ın ortak akıl ortak başarı anlayışı ile önemli hizmetler verdiğini söyledi.

Muhtarlar Birliği Seyhan İlçe Başkanı Adem Çetin de Büyükşehir Belediyesi'nin Adana'nın her köşesinde büyük hizmetler verdiğini anlattı. Yol ve altyapı çalışmalarına büyük önem verildiğini ve Zihni Aldırmaz'ın Adana'nın sorunlarını çözdüğünü dile getiren Adem Çetin, ?Ayrıca bu hizmetler verilirken işçi sağlığı da düşünülüyor. Size ve önemli çalışmalar yapan ASKİ yetkililerine teşekkür ediyoruz? şeklinde konuştu.

Aldırmaz, Dervişler Mahallesi'ni ziyaretinde çalışmaları denetledikten ve ASKİ Genel Müdürü Abdulkadir Küreksiz'den bilgi aldıktan sonra mahalle halkı ve esnafı ile de sohbet etti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber