Cemil İçel: Soğuk hava koşullarına rağmen ekiplerimiz çalışmalarını sürdürüyor

Samsun İlkadım Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, altyapı ve üst yapı hizmetleri çalışmalarına kış mevsimine rağmen ağırlık verdi.

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 17 Aralık 2012 17:53, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Temel belediyecilik hizmetleri kapsamında İlkadım Belediyesi'nin yol, kaldırım, bordür ve yağmur oluğu uygulama çalışmalarına ara vermeden devam ettiğini ve yıl içerisinde yoğun bir çalışma temposu sürdürdüğünü ifade eden İlkadım Belediyesi Fen İşleri Müdürü Cemil İçel, ?Kentin muhtelif bölgelerindeki ihtiyaçlara, belirlediğimiz program çerçevesinde cevap veriyoruz. Soğuk hava koşullarına rağmen Pazar Mahallesi Necati Efendi Sokağı'nda hummalı bir çalışma sürdüren ekiplerimiz kaldırım, bordür ve yağmur oluğu uygulama çalışmaları ile sokağı tepeden tırnağa yeniliyor.? dedi.

İlçenin yoğun ve kalabalık caddelerinde özellikle gece ve hafta sonu yoğunluğun az olduğu günlerde çalışmalara devam edilerek en kısa zamanda halkın hizmetine sunulacağını açıklayan Cemil İçel, "Yeni yıla doğru yaklaştığımız şu günlerde, Fen İşleri ekiplerimiz yıl içinde birçok çalışmayı tamamlayarak, halkımızın hizmetine sundu. Yeni yılda da faaliyetlerimiz hızla devam edecek. Gayemiz vatandaşın rahatını garanti etmektir." şeklinde açıklama yaptı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber